Gorditto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Γεια χαρα παιδες ! Μετά απο 13χρονια με την Asus Xonar D2, την αποχωριζομαι με το χειροτερο τροπο, που σιγουρα δεν της άξιζε ! Τη κουμπωσα σε pcie θυρα και εβαλα ΚΑΙ εξτρα ρευμα απο τετράπινο της μητρικης για να ψηθει καλα . Εχετε δει chipset να παιρνει φωτια? Ευτυχως δε χαλασα το pc (ηταν και η πρωτη μερα που το ειχα) . Παιδια αμα χρειαζεται κανεις βοηθεια για αναλογα θεματα σε Hardware να με φωναζει να τον βοηθαω ! Ειμαι καλος μαστορας (χα-χα-χα) Ψαχνω να αναβαθμισω τον ηχο μου. Με active monitors - Presonus Eris 2.0 (τονιζουν κυριως τις υψηλες συχοντητες), θελω μια καρτα για να ακουω μουσικη (Progressive-γιές Mεταλλιές και τετοια) Προτιμω τη Pcie οσον αναφορα τη συνδεσημοτητα. Οι Usb ειναι χειροτερες σε θεμα αποδοσης? Γιατι οι pcie καρτες που κυκλοφορουν ειναι Asus και Creative? Που ειναι οι αλλες οι μαρκες? Καπου ειδα μια Devil αλλα μηδέν διαθεσιμοτητα. mobo : Asus H170 . budget :100 ( εαν δε βρω κατι που να αξιζει ισως παω και σε μτχ με κανα 40αρι) Μεχρι στιγμης εχω στα υπ οψιν την AsusXonar AE αλλα βλεπω οτι ισως ειναι υποδιεστερη απο αυτη που ειχα , σε θεμα ποιοτητας ηχου. *Bonus part ευρεσιτεχνίας η φωτό με το καπακι της καρτας να ντεκοράρει τα καλωδια του τροφοδοτικού . Τελικα το εβγαλα γιατι κουνιόταν ελαφρως και ακουμπαγε τη Μητρική. Εχω ρέντα λεμε, θα τα καψω ολα αυτες τις μερες ! Αυτο για τυχον δυσπηστους που ισως χρειαστουν τη βοηθεια μου και το σκεφτούν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Gorditto είπε Γεια χαρα παιδες ! ... *Bonus part ευρεσιτεχνίας η φωτό με το καπακι της καρτας να ντεκοράρει τα καλωδια του τροφοδοτικού . Τελικα το εβγαλα γιατι κουνιόταν ελαφρως και ακουμπαγε τη Μητρική. Εχω ρέντα λεμε, θα τα καψω ολα αυτες τις μερες ! Αυτο για τυχον δυσπηστους που ισως χρειαστουν τη βοηθεια μου και το σκεφτούν . Λίγο offtopic παρατήρηση: Με Force 500W τροφοδοτικό (αν δεν κάνω λάθος) όντως έχεις πολλές ελπίδες να κάψεις κάτι κάποια μέρα! Αν το καπάκι της κάρτας δεν είναι μεταλλικό αλλά πλαστικό τότε δεν πειράζει αν ακουμπάει στην μητρική. Δεν θα δημιουργήσει βραχυκύκλωμα. Φτάνει να στερεωθεί καλά ώστε να μην προκαλέσει φθορά στο σημείο που έρχεται σε επαφή με την μητρική. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από TopCLR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα ! Ναι ειναι ενα φθηνο των 25 ευρω. Τι να παρω? περισσοτερα βατ? Το καπακι ειναι μεταλλικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Gorditto είπε Τι να παρω? περισσοτερα βατ? Αν δε θες να δώσεις πολλά για Corsair πάρε ένα Be Quiet και μια εξωτερική κάρτα ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 άλλαξε τροφοδοτικό χθες π.χ. https://www.skroutz.gr/s/30209519/Corsair-CV-CV650-650W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html https://www.skroutz.gr/s/38950579/Be-Quiet-System-Power-10-650W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html τα οποία δεν είναι κατι το ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι και για πυροτεχνήματα όπως το δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Gorditto είπε Προτιμω τη Pcie οσον αναφορα τη συνδεσημοτητα. Οι Usb ειναι χειροτερες σε θεμα αποδοσης? Όχι ο τύπος σύνδεσης τροφοδοσίας από μόνος του δεν επιρρεάζει σε τίποτα. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης. οι usb κάρτες είναι πιο δημοφιλείς και βγαίνουν σε περισσότερους τύπους. 7 ώρες πριν, Gorditto είπε Ψαχνω να αναβαθμισω τον ηχο μου. Με active monitors - Presonus Eris 2.0 (τονιζουν κυριως τις υψηλες συχοντητες), θελω μια καρτα για να ακουω μουσικη (Progressive-γιές Mεταλλιές και τετοια) Presonus Eris 2.0, δεν έχεις δώσει το ακριβές μοντέλο. Είναι αρκετά από δαύτα σε διαφορετικές διαστάσεις, αλλά όντας της ίδιας σειράς και φιλοσοφίας δεν αλλάζει κάτι στο τι κάρτα θα χρειαστείς. Προσφέρουν όλα τους balanced εισόδους. Οι balanced είσοδοι όταν συνδυαστούν με balanced πηγή και balanced καλώδια, δημιουργείται fully balanced audio path, με πλεονεκτήματα χαμηλότερο θόρυβο και εξάληψη των βρόγχων γείωσης (ground loops). Επίπεδο ποιότητας που μπορούν να το προσφέρουν μόνο οι ψηφιακές συνδέσεις. Τα παραπάνω δεν είναι από τα πάρα πολύ συνηθισμένα και βρωμερά hi-end παραμύθια. Το μόνο χοντρό φάουλ που μπορεί να κάνει κανείς σε σχέση με πηγές, είναι να βάζει σε ηχοσυστήματα με balanced εισόδους, unbalanced πηγές ή ενώ είναι όλες οι συσκευές balanced να τις συνδέει με unbalanced καλώδια. Τα balanced καλώδια έχουν ένα καλώδιο παραπάνω. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι εξαιρετικά απλός και όποιος θέλει μπορεί να τον δει εδώ. Δημιουργούν ένα συμμετρικό σήμα αντίστροφης πολικότητας, το οποίο ξανααντιστρέφεται στον άλλον ακροδέκτη, με αποτέλεσμα ο εισαγώμενος θόρυβος να ακυρώνεται πλήρως. Σε fully balanced audio path, μπορείς να πας με αυτή την κάρτα και αυτά τα καλώδια ή άλλα μακρύτερα: https://www.skroutz.gr/s/26643227/M-Audio-Exoteriki-Epagelmatiki-Karta-Ιchou-M-Track-Duo-Syndesimotita-USB.html https://www.skroutz.gr/s/4122538/Proel-Assembled-Balanced-Cable-6-3mm-male-6-3mm-male-2m-CHL140LU2.html Όταν έχουμε ενισχυτή ή αυτοενισχόμενα με unbalanced εισόδους (π.χ. pc speakers ή αυτοενισχυόμενα edifier κλπ), η ποιότητα της πηγής δεν επιρρεάζει. Σε τέτοια περίπτωση, η διαφορά ανάμεσα σε ενσωματωμένη κάρτα ήχου, σε usb καρτούλες του 10ευρου και επαγγελματικές κάρτες ήχου, αν υπάρχει, θα είναι αμελητέα. 1 ώρα πριν, TopCLR είπε Λίγο offtopic παρατήρηση Πολύ offtopic η συζήτηση για το τροφοδοτικό. Δεν έχουν θέμα τέτοια τροφοδοτικά με ενσωματωμένα γραφικα ή μικρές κάρτες γραφικών. Για να δουλεύει ακόμα, πάει να πει ότι δεν υπάρχει μεγάλη κάρτα γραφικών (τροφοδοσία από οχτάπινο και πάνω) στο σύστημα. Αν υπήρχε μεγάλη κάρτα γραφικών,θα το είχες πάρει στο χέρι ήδη @Gorditto και θα είχες ανοίξει διαφορετικό topic. Δε χρειάζεσαι άλλο τροφοδοτικό. Αν σου περισσεύουν, βάλτα κουμπαρά για καλύτερα ίσως ηχεία. Εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη απώλεια πιστότητας που καμιά κάρτας ήχου δεν μπορεί να καλύψει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Gorditto είπε Καλημερα ! Ναι ειναι ενα φθηνο των 25 ευρω. Τι να παρω? περισσοτερα βατ? Το καπακι ειναι μεταλλικο . Εφόσον είναι μεταλλικό το καπάκι θα υπάρχει ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος. Συνετό θα ήταν η αφαίρεση του εις βάρος της αισθητικής (πράγμα που έκανες). Για το τροφοδοτικό δεν θέλεις με περισσότερα Watt αλλά πιο ποιοτικό από αυτά των 25€! Δεν είναι ανάγκη να πας στα 650W όπως σου πρότεινε ο duffyduck. Εφόσον: α) Το σύστημά σου λειτουργεί με το Force 500W (που μάλλον δεν είναι 500). β) Δεν έχεις σκοπό στο κοντινό μέλλον να προσθέσεις στο σύστημά σου παραπάνω φορτίο (= αναβάθμιση σε πολύ ισχυρότερο σύστημα ή μια νέα βαρβάτη κάρτα γραφικών). Τότε μπορείς να βασιστείς σε ποιοτικό τροφοδοτικό των 400-500W. Παράδειγμα το BeQuiet System Power 10 450W το οποίο πωλείται με 5 χρόνια εγγύηση. Αν από την άλλη σύντομα θα προσθέσεις στο σύστημα κάτι "βαρύ" τότε θα χρειαστείς πιο μεγάλο τροφοδοτικό. Όπως και να έχει φρόντισε η επιλογή σου να μην βασίζεται σε ένα "ξερό" νούμερο (= είναι Χ Watt τότε είναι εντάξει) αλλά και σε άλλους παράγοντες. Παράδειγμα τροφοδοτικό με εγγύηση 5 ετών έχει κάτι περισσότερο από τροφοδοτικό με ίδια Watt αλλά εγγύηση 2 ετών! Όχι μόνο την μεγαλύτερη τιμή. @PC_Science_Lefkada Ξέρω πως η "επέμβασή" μου ήταν εντελώς offtopic και δεν έχει σχέση με το σύστημα ήχου που ρωτάει ο Gorditto. Αφορά όμως την μακροζωία του συστήματός του και όχι ότι δεν λειτουργεί με το Force. Από τροφοδοτικά του "εικοσάρικου" προέρχονται προβλήματα από την απουσία προστασιών και θέματα όπως "άλλαξα το τροφοδοτικό που κάηκε αλλά δεν ξεκινάει το σύστημά μου" (= γιατί το τροφοδοτικό που κάηκε πήρε και κάτι άλλο μαζί του!). Τα γνωρίζεις αυτά γιατί έχεις γνώσεις πάνω σε συστήματα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από TopCLR 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, TopCLR είπε Ξέρω πως η "επέμβασή" μου ήταν εντελώς offtopic και δεν έχει σχέση με το σύστημα ήχου που ρωτάει ο Gorditto. Εντελώς offtopic, όχι. Ούτε πολύ offtopic που έγραψα προηγουμένως λανθασμένα. Καλά τροφοδοτικά δεν είναι τα force, σε καμία περίπτωση και χαίρομαι για την κουβέντα που κάνουμε. Σε μη απαιτητικά συστήματα τέτοια τροφοδοτικά μπορεί να είναι είτε απλώς αποδεκτά, είτε άλλες φορές και η καλύτερη λύση που να μη βγάζει καθόλου νόημα να πάμε σε κάτι καλύτερο. 1 ώρα πριν, TopCLR είπε Από τροφοδοτικά του "εικοσάρικου" προέρχονται προβλήματα από την απουσία προστασιών Τις απολύτως απαραίτητες προστασίες undercurrent και overvoltage γράφουν ότι έχουν τα καινούρια force, ακόμα και αυτό των 17.60. Το αν λειτουργούν μου είναι άγνωστο. Όπως και overpower protection, από +20% έως +60%, βέβαια. Αν σου τύχει το +60% δηλαδή, μοντέλο 500w που του ζητηθούν 800w ίσως προσπαθήσει να τα δώσει μέχρι να μυρίσει. Σε σύστημα μέχρι 165w, κάποιου που μετράει το πεντάλεπτο και που του έχω εξηγήσει τι ψωνίζει, θα το έβαζα χωρίς τύψεις. 1 ώρα πριν, TopCLR είπε και θέματα όπως "άλλαξα το τροφοδοτικό που κάηκε αλλά δεν ξεκινάει το σύστημά μου" (= γιατί το τροφοδοτικό που κάηκε πήρε και κάτι άλλο μαζί του!) Πολύ συχνά τέτοιες διαγνώσεις είναι λάθος ή απλώς βολικές. Δεν είναι ότι δε συμβαίνουν, είναι κάπως σπάνιες όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Για να δουλεύει ακόμα, πάει να πει ότι δεν υπάρχει μεγάλη κάρτα γραφικών (τροφοδοσία από οχτάπινο και πάνω) στο σύστημα. Αν υπήρχε μεγάλη κάρτα γραφικών,θα το είχες πάρει στο χέρι ήδη @Gorditto και θα είχες ανοίξει διαφορετικό topic. Δε χρειάζεσαι άλλο τροφοδοτικό. Αν σου περισσεύουν, βάλτα κουμπαρά για καλύτερα ίσως ηχεία. Εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη απώλεια πιστότητας που καμιά κάρτας ήχου δεν μπορεί να καλύψει. Ηχεια τα μικρα τα 3.5 εχω. To συστημα εχει 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 ddr2 - pcie x16 slot και χρησιμοποιειται για Internet . Το ξερω οτι θελω καλυτερο τροφοδοτικο , απλα δεν ειχα τα λεφτα για να παρω. 25 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Τις απολύτως απαραίτητες προστασίες undercurrent και overvoltage γράφουν ότι έχουν τα καινούρια force, ακόμα και αυτό των 17.60. Το αν λειτουργούν μου είναι άγνωστο. Σε μενα δουλεψε η προστασια . Οταν πηρε φωτια η καρτα εσβησα κατ ευθειαν το pc και μολις το ανοιξα μου εβγαλε μυνημα στο bios . Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Gorditto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Gorditto είπε Σε μενα δουλεψε η προστασια . Οταν πηρε φωτια η καρτα εσβησα κατ ευθειαν το pc και μολις το ανοιξα μου εβγαλε μυνημα στο bios . Προστασία της μητρικής ήταν το μήνυμα του BIOS. Προσπάθησα να αποφύγω τo θέμα με τη φωτιά στην Xonar D2 και να απαντήσω μόνο τις ερωτήσεις σου, αλλά αφού πιάσαμε την κουβέντα τι ακριβώς έκανες; Άναψες το κομπιούτερ και δεν είχες ήχο, συνειδητοποίησες ότι θέλει και το fdd το τετράπινο και το συνέδεσες ενώ το κομπιούτερ ήταν αναμμένο; Ή έκανες κάτι άλλο. 46 λεπτά πριν, Gorditto είπε Ηχεια τα μικρα τα 3.5 εχω. To συστημα εχει 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 ddr2 - pcie x16 slot και χρησιμοποιειται για Internet . Το ξερω οτι θελω καλυτερο τροφοδοτικο , απλα δεν ειχα τα λεφτα για να παρω. Γράψε και ποιον επεξεργαστή έχεις αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Προσπάθησα να αποφύγω τo θέμα με τη φωτιά στην Xonar D2 και να απαντήσω μόνο τις ερωτήσεις σου, αλλά αφού πιάσαμε την κουβέντα τι ακριβώς έκανες; Άναψες το κομπιούτερ και δεν είχες ήχο, συνειδητοποίησες ότι θέλει και το fdd το τετράπινο και το συνέδεσες ενώ το κομπιούτερ ήταν αναμμένο; Ή έκανες κάτι άλλο. Να σου δώσω ένα χεράκι πάνω σε αυτό; 15 ώρες πριν, Gorditto είπε Μετά απο 13χρονια με την Asus Xonar D2, την αποχωριζομαι με το χειροτερο τροπο, που σιγουρα δεν της άξιζε ! Τη κουμπωσα σε pcie θυρα και εβαλα ΚΑΙ εξτρα ρευμα απο τετράπινο της μητρικης για να ψηθει καλα . ... mobo : Asus H170 . Η Asus Xonar D2 είναι PCI κάρτα. Κι εκεί που νόμιζα πως ανέφερε λάθος την θύρα, έψαξα την Asus H170. Κάποια που έχει τις χρωματιστές ψήκτρες των VRM της φωτογραφίας που παρέθεσε είναι η ASUS H170 PRO GAMING (η "απλή" PRO δεν τις έχει αυτές). Ζητώ συγνώμη για τα link που παραθέτω αλλά η Asus φαίνεται πως θέλει να ξεφορτωθεί τις "παλιές" σειρές και δεν έχει πλέον τις σελίδες με τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες (τουλάχιστον δεν φαίνονται στο Google). Στο θέμα μας, παρακάτω η Asus H170 PRO GAMING: Τι παρατηρείς; Αν η απάντησή σου είναι "Δεν έχει PCI θύρες", έρχεσαι στο σκεπτικό μου! ...Έκανε "επιχείρηση αυτοκτονίας"!!! @Gorditto Μετά από τέτοια επιχείρηση (να κουμπώσεις PCI κάρτα σε pci-express θύρα) είσαι κάπως τυχερός που λειτουργεί ακόμα το σύστημά σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, TopCLR είπε Να σου δώσω ένα χεράκι πάνω σε αυτό; Εννοείται. 20 λεπτά πριν, TopCLR είπε Η Asus Xonar D2 είναι PCI κάρτα. Legacy PCI κάρτα με επιλέον τροφοδοσία για floppy. Ασύμβατη με τη μητρική και χωρίς balanced εξόδους για τα ηχεία του. Μικρό το κακό. 23 λεπτά πριν, TopCLR είπε @Gorditto Μετά από τέτοια επιχείρηση (να κουμπώσεις PCI κάρτα σε pci-express θύρα) είσαι κάπως τυχερός που λειτουργεί ακόμα το σύστημά σου! Να κάτσει μερικές μέρες με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου και να το ελέγξει καλύτερα, μην είναι για πιο μεγάλα έξοδα. Αν έχει χάσει μόνο μία pci-e θύρα της μητρικής, είναι τυχερός όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ναι σορρυ ! Mobo : Asus h170 pro gaming ! Cpu : Intel i5 7600 3.5 . Δοκιμασα αυτο το χαζο ναι. Να βαλω Pci καρτα σε Pcie x16 . Αφου χωραγε ρε, απλα ηθελε και λιγο εξτρα ρευμα @TopCLR αφου βλεπεις τα καταφερνω μια χαρα μονος μου 6 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Εννοείται. Legacy PCI κάρτα με επιλέον τροφοδοσία για floppy. Ασύμβατη με τη μητρική και χωρίς balanced εξόδους για τα ηχεία του. Μικρό το κακό. Να κάτσει μερικές μέρες με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου και να το ελέγξει καλύτερα, μην είναι για πιο μεγάλα έξοδα. Αν έχει χάσει μόνο μία pci-e θύρα της μητρικής, είναι τυχερός όντως. Δεν εχω τσεκαρει εαν λειτουργει η θυρα μετα απο αυτο ! Να δοκιμασω τη καρτα γραφικων λες? Τι χειροτερο μπορει να εχω παθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μακάρι να ήταν Z170 η motherboard, παίζει να είχε και PCI θύρες! Στο θέμα, με κίνδυνο να θεωρηθεί οτι δουλεύω στην creative, να θυμίσω και την επιλογή b stock, μήπως βρεις τίποτα ενδιαφέρον, είτε PCI-E, είτε USB: https://gr.creative.com/p/b-stock 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TopCLR είπε 4 ώρες πριν, TopCLR είπε Τι παρατηρείς; Αν η απάντησή σου είναι "Δεν έχει PCI θύρες", έρχεσαι στο σκεπτικό μου! ...Έκανε "επιχείρηση αυτοκτονίας"!!! Πηγα στις ρυθμισεις του insomnia, να αλλαξω το ονομα μου σε Taliban μετα απο αυτο, αλλα δε γινεται Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Gorditto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα