alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ξαναβάλε... ούτε ένα στην τύχη δεν μπορούμε να πετάξουμε με την άνεση μας...
Mijithroulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Little Nicky... αν το πετυχα ξαναβαλε, ειμαι κοματια απο δουλεια και την κανω για υπνο... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2009 από Mijithroulis
slipknot Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Επιβεβαιώνω, αυτό είναι. Ας βάλει όποιος θέλει, τρίτη και φαρμακερή δε λέει
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 γιατι το πατησα το καταραμενο το σποιλερ αφου το ξερα οτι θα το μαζεβω απο το πατωμα το στομαχι... Και τωρα πρεπει να δω αυτην τη ταινια... Εξαιρετική ταινία, είναι το μόνο πλάνο της που με χάλασε, όχι λόγω αηδίας, λόγω άποψης. Θα προτιμούσα να μην υπήρχε στην ταινία ή να κράταγε λιγότερα δευτερόλεπτα, θεωρώ θα ήταν καλύτερη. ΥΓ. Πού χάθηκες βρε;
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ειδα reply και λεω το βρηκαν κιολας τα τσακαλια. αλλη μια.
slipknot Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Το πρώτο που μου ρθε στο μυαλό, δίχως να είμαι σίγουρος (έτσι στη τύχη) είναι το The Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα