V for Vagelis Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Η απλά θέλει να πάει με τον David bowie αλλά δεν μπορεί :Ρ δε βλέπω τον Manuel να βάζει όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εντάξει αγαπητέ μου, είχαμε και δουλειές. Χεχε Ιδού ένα ευκολάκι πιστεύω: http://img193.imageshack.us/gal.php?g=vlcsnap884017.png
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 The Truman Show.... εεεε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ---------- Ναι... το λέει και στην ποδιά στην πρώτη φωτό...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χεχε. Σωστός, το είδα αμέσως μετά που τις ανέβασα, αλλά ήταν πλέον αργά. Continue (insert coin to...)
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Οτι και να βαλει,το χω..! Αρκει να μου πει τo χ στην εξισωση, x σαββατιατικες ρετσινες=movie pic
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ήθελε να δείξει στον θεατή (επειδή είχε τυφλωθεί λόγω aids νομίζω) πως έβλεπε αυτός τον κόσμο τώρα. Και ουσιαστικά περιγράφει και ακούς πράγματα από μια καθημερινή μέρα, δεν σε κουράζει. Ήταν και gay και τυφλός αυτός..τι να σκεφτότανε άραγε όλη την ώρα;
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χεχε. Σωστός, το είδα αμέσως μετά που τις ανέβασα, αλλά ήταν πλέον αργά. Continue (insert coin to...) Βασικά από την πρώτη φωτό το κατάλαβα... φαίνεται το μισό πρόσωπο του Κάρεϊ... μετά είδα την δεύτερη... Οτι και να βαλει,το χω..! Αρκει να μου πει τo χ στην εξισωση, x σαββατιατικες ρετσινες=movie pic Άντε να σε δω... νερό και καφές... και 2 τοστάκια για πρωινό
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το χω λεμε! Nοικοκυρες σε απογνωση..ο τυπος που εκοβε το γκαζον μιας νοικοκυρας και μετα το..εριχνε το λιπασμα.Ή το νεο ghostbusters!..να βαλω πικ τωρα? η επιδραση της μπυρας καλα κρατει
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Αυτός είναι ο ηθοποιός που κάνει τον Santiago στην ταινία Goal, σωστά; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ---------- Βασικά από την πρώτη φωτό το κατάλαβα... φαίνεται το μισό πρόσωπο του Κάρεϊ.. Το ξέρω, επίτηδες το έκανα, ήθελα να δω ποιος πραγματικά παρατηρεί τις φωτό και ποιος τις ξεπετάει.
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το χω λεμε! Nοικοκυρες σε απογνωση..ο τυπος που εκοβε το γκαζον μιας νοικοκυρας και μετα το..εριχνε το λιπασμα.Ή το νεο ghostbusters!..να βαλω πικ τωρα? η επιδραση της μπυρας καλα κρατει ρε... αν δεν βάλω σταγόνα αλκοόλ στο στόμα δεν το βρίσκεις Το ξέρω, επίτηδες το έκανα, ήθελα να δω ποιος πραγματικά παρατηρεί τις φωτό και ποιος τις ξεπετάει. εμένα εννοεί... εγώ... εγώ τις παρατηρώ Αυτός είναι ο ηθοποιός που κάνει τον Santiago στην ταινία Goal, σωστά; και όχι μόνο... το ίδιο το Goal είναι... είπα να μην βάλω τον πάγκο της Νιουκάστλ... θα το βρίσκατε με την πρώτη. Έτσι έβαλα αυτή με σαφέστατα μεγαλύτερη επιτυχία... Ξανά βάζεις manuel
Sadead Neth Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls "μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται"? Δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν γράφω συχνά τελευταία εδώ? Τι πρέπει να κάνω? Να γράφω απλά και λίγα ελληνικά?
Sadead Neth Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 O Haneke είναι πολύ μεγάλος σκηνοθέτης και δυστυχώς αποφάσισα να δω ταινίες του πολύ πρόσφατα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:22 ----------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα