Members gsarig Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Όχι... δεν είναι γερμανικό... ...είπα πιο πριν ότι είναι μέτριας δυσκολίας όχι τόσο γιατί είναι γνωστή ταινία, αλλά γιατί πριν από 2-3 μήνες είχε παιχτεί στο σινεμά (αν και σημειώνω πως δεν είναι καινούρια ταινία)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Στην τύχη: Valkyrie;
Members gsarig Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ας βοηθήσω παραπάνω γιατί βλέπω δυσκολίες.... η ταινία είναι ρώσικη και σε λίγο θα ανεβάσω κι άλλο screenshot, πιο χαρακτηριστικό (τουλάχιστον αν κάποιος την έχει δει θα την καταλάβει αμέσως) edit: να και το νέο screenshot... αν κάποιος την έχει δει, θα την γνωρίσει αμέσως... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2009 από gsarig
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Την έχω δεί. Τρέχα γύρευε πώς τη λέγανε. Του καίνε οι ναζί το χωριό και σε κάποια φάση αυτό το παιδάκι ρίχνει με καραμπίνα σε μια εικόνα του Αδόλφου, έτσι;
Members gsarig Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Την έχω δεί. Τρέχα γύρευε πώς τη λέγανε. Του καίνε οι ναζί το χωριό και σε κάποια φάση αυτό το παιδάκι ρίχνει με καραμπίνα σε μια εικόνα του Αδόλφου, έτσι; Ακριβώς! Ουσιαστικά την βρήκες, δεν ξέρω αν θες να περιμένω να θυμηθείς και τον τίτλο ή να τον πω εγώ...
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δεν παίζει, ρίχτον γιατί είμαι και περίεργος.
Members gsarig Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Idi i smotri (ή "come and see" ή "έλα να δεις") δεν ξέρω αν σου άρεσε, εγώ πάντως την βρήκα πάρα πολύ καλή ταινία...
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καλή ήταν, λάσπη και αίμα και πόλεμος αλλά τώρα που είδα οτι είναι του '85 made sense πολλά...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μηηηπως ειναι το factotum?(αν και δεν το θυμαμαι καλα)
Chinaski Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αυτο είναι. Αν και με αδικουν τα sc που παρέθεσε ο φίλτατος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα