Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στο thread αναφερομουν.Μπααα,οντως δεν την εχω δει αν κ μ αρεσει ο Μacy αρκετα.Νυχτες απο μενα!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αμα ποσταρω ολη την φιλμογραφια του Macy παιζει να κερδισω ?
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ...εντ δε γουίνερ-ες ιζ λίλιθ19... Τελ ας λίλιθ19, χαβ γιου σιν δις μούβι; Ορ αρ γιου τζαστ ε νταμν γκουντ σέρτσερ; νάις θίνκιν' βαλσαμωμένος, μπατ γουί ολρέντι χαβ ε γουίνερ ...χου μπάι δε γουέι γουόζ σαππόουζντ του όλσο ποστ α μούβι σκρήνσοτ χερσέλφ, αλλά δε γαμείς...
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ...εντ δε γουίνερ-ες ιζ λίλιθ19...Τελ ας λίλιθ19, χαβ γιου σιν δις μούβι; Ορ αρ γιου τζαστ ε νταμν γκουντ σέρτσερ; νάις θίνκιν' βαλσαμωμένος, μπατ γουί ολρέντι χαβ ε γουίνερ ...χου μπάι δε γουέι γουόζ σαππόουζντ του όλσο ποστ α μούβι σκρήνσοτ χερσέλφ, αλλά δε γαμείς... μόλις στραμπούλιξα τον αμφιβληστροειδή μου...
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ...κακώς. Το σκεπτικό ήταν να γυμνάσεις το αριστερό ημισφαίριο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Famous last words: θα βάλω άλλη σύντομα To (σχεδόν) τελευταίο ποστ του Akujin στο insomnia.
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Famous almost-last-words:Αρχικά καταχωρημένο από Akujin θα βάλω άλλη σύντομα To (σχεδόν) τελευταίο ποστ του Akujin στο insomnia. φιξντ (που σ' αρέσει κι όλας )
Lilith19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Την ειχα δει αποσπασματικα,washy,και μου ηρθε αναλαμπη απ'την δευτερη φωτογραφια που ποσταρες!Ε βρε παραπονιαρη,δεν ημουν 100% σιγουρη οτι ηταν αυτη Οριστε Και ειναι και ευκολο
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τελειως στα τυφλα μια και δεν θυμαμαι καλα την ταινια: Gone baby gone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα