Akujin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 giveaway: PS: σκατόψυχη γιατί? confide in us...
skatopsixi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 α μπα... το "κονφαιντ" προυποθετει καναπε και ψυχολογο ή παπα και πετραχειλι. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο γραφειο κ καθομαι σε "εργονομικη" καρεκλα.
Akujin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 θα δώσω την ταινία: Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, του Φασμπίντερ, θέλεις μήπως να δοκιμάσεις να μας βάλεις κάτι εσύ τώρα? it's not psychotherapy but it's something. CHEERS
zenso Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Χε,αυτή η ταινία είχε επίδραση υπνωτικού πάνω μου αν και συνήθως μ'αρέσει ο Ridley Scott here we go edit : +
Akujin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ok. The City of Lost Children θα βάλω άλλη σύντομα
Mika Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 θα βάλω άλλη σύντομα ειπε και χαθηκε για παντα...
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τσου. Έκανε ακόμα 3 guest εμφανίσεις, και χάθηκε για πάντα στις 26-08-2008. Αμέ. Τεσπα-show must go on
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 More pics!Ψαχνω και δεν την βρισκω(..μαλλον φταιει πως δεν την εχω δει) Που το θυμηθηκες το ατιμο?Eιχα να το δω αιωνες.Nice:-)
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) αν εννοείς το θρεντ, άσε, λονγκ στόρι : εμείς γι' αλλού, κινήσαμε γι' αλλού - κι αλλού το search μας πάει ...όσον αφορά την ταινία...δεν έχει και πολλή σημασία να βάλω κι άλλες πικς (*hint*) ..αλλά οκ : (πάντως εντύπωση θα μου κάνει να βρεθεί κάποιος να τη έχει δει...) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2009 από washcloud
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα