theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Κοντα εισαι. Και αυτο που εχω βαλει εχει σκηνοθετη
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το φτυαρι και αρχισε το σκαψιμο κακομοιρη :lol::crying: Δε θα το αντεξω, θα με πεθανετε καποια μερα εσεις
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εμενα ρωτας; Παντως μπιλλ πολυ ευκολα ψαρωνεις
vsls Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν μου λεει τιποτα παντως οτι κ να ειναι! Ας ερθει κ κανενας αλλος να βαλει ενα χερακι
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βλεπω το τελος να τριγυριζει, λες να σου δωσει χερι βοηθειας, ή θα σε αφησει μόνο στον λακο με τα φιδια;
the_end Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 δεν ξέρω, εγώ ακολουθώ τα διδάγματα του cypher. Ignorance is bliss...[Takes a bite of steak]
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ας το κανουμε ευκολο γιατι μπορει να φυγω σε λιγο
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον ενας το εχει δει....δηλαδη ντροπη...να εχω δει εργα που δεν εχετε δει :-?
paschalia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Πουλάω Κάλλας , Χίων , χοντρό αλάτι . Ποιός θέλει ?
theobabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αναρωτιεμαι γιατι αργησατε τοσο να αναγνωρισετε την thulin δοκτορ.... Αγορακια, τα φτυαρακια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα