theobabis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Kαθε αλλο, με εκανες να δω το παιχνιδακι απο μια αλλη οπτικη γωνια, ποιο ωριμη και να εξαγω ενα πολυ σημαντικο συμπερασμα. Τhank you Λοιπον για να μην κανετε καποιο σχολιο αυτο σημαινει οτι το σκεφτεστε, οποτε θα ειναι μεγαλο κριμα ποσταρωντας μια νεα ss, να σας στερησω τη χαρα να το βρειτε απο την προηγουμενη. Θα δινω λοιπον νεα, καθε φορα που θα μου το ζητατε και επειδη ξερω ποσο ολοι σας λατρευετε να ψαχνετε τις ss μου, όποτε το κρινω απαραιτητο θα περιμενω και δυο και τρεις χρηστες να το ζητησουν, για να μη χαλαει ενας το ονειρο ολων των αλλων να βρουν μια δικια μου ταινια. Ξερω ποσο πολυ θελετε να με ευχαριστησετε για αυτη την εξαιρετικη ιδεα, που ακομη και ενας αϊνσταϊν θα ενιωθε περηφανος αν την ανακαλυπτε, αλλα σας παρακαλω ως μετριοφρων που ειμαι θα με φερετε σε εξαιρετικα δυσκολη θεση.
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κρίμα , κρίμα , κρίμα . Τόσο κόπο έχει κάνει να βάλει φώτος κ να γράψει το παραπάνω παραλληρ.. ε κατεβατό κ κανείς δεν το εκτίμησε κ δεν τον λυπήθηκε . Ούτε μια απάντηση , ούτε ένα αστειάκι ?
Akujin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ας παίξουμε με αυτούς τους κανόνες άλλη μία, παρακαλώ?
theobabis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ουτε εγω ξερω τωρα γιατι την δινω αυτην :-?
Akujin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 επ, el topo μου θύμισε αυτή η κοπελιά αλλά ειλικρινά όλα τα άλλα δεν.
the_end Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 συμφωνώ αλλά δε μας είπες για την κόπια. αν και μου φαίνεται είχα πετύχει ένα dvd με πολύ καλή ποιότητα στο dvdbeaver.
theobabis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Oσο σας παραξενευσε εσας, τοσο και μενα οταν την ειδα
Akujin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 α βρήκα μια ωραία κόπια στα 1,37γιγα, ας ανανεώσω την άθλια δικιά μου. ~ εντυπώσεις απ'την ταινία, Claw?
theobabis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 H μονη αλλη του ταινια που εχω δει ειναι το santa sangre η οποια ηταν εκπληκτικη, οποτε περιμενα κατι (ισως και αρκετα) παραπανω.
Akujin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 sorry δεν προλαβαίνω να το συνεχίσω, πρέπει να φύγω, lads
vsls Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδια παιζατε τοσο καιρο? Δεν ειχα παρει ειδηση τπτ (quack) Ας βαλω μια ευκολη SS απο ευκολη ταινια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα