Lighter122 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι μονο την ειχα δει εις διπλουν, αλλα παιζει και ο αγαπημενος Τζον Κιουζακ... Αν και απο τις εικονες που εβαλες δεν επαιζε να το εβρισκα jacob...
vsls Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Για να γιορτασω το 2000στο μου post θα βαλω κατι ευκολο!
the_end Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 χρόνια πολλά, να μας ζήσεις!!!! ps:θα περιμένω 5-6 snaps ακόμα πριν απαντήσω
vsls Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δια το τυπικον της υποθεσης επιβεβαιωνω τον αγαπητο κυριο Claw κ θα συμφωνησω, ντροπη τελος
theobabis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν.... θυμάμαι παλιά ότι την πρώτη ss την κοίταζα για κανά λεπτό περίπου για το αν θα την κάνω prtsc αλλά τελικά μου είχε φανεί too extreme όχι μόνο για να την βάλω, αλλά γενικά για να την σώσω, οπότε την άφησα. Όταν λοιπόν την είδα τώρα, ήξερα ότι ήταν bergman όπως και ότι ήταν από την αρχή της ταινίας. Στην αρχή μου έκανε πολύ για όνειρο από wild strawberries οπότε παιδεύτηκα κάπως να την βρω. Πάντως πήρα το μάθημα μου, ποτέ να μην αφήνω ss να περνάει χωρίς prtsc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα