theobabis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ας συνεχισουμε λοιπον το γουορμ απ αφου δεν υπαρχει περιπτωση edit Ιδεα μου ειναι cerid, ή εχεις αρχισει να αφαιρεις τους τονους απο τα γραπτα σου;
Ceridwen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 :oops: Έχεις δίκιο!! Είμαι ένα βήμα πριν αρχίσω να γράφω γκρηκλις.
theobabis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Nα το δω και να μη το πιστεψω Nα περιμενω καποιον συνειρμο ή θα περιμενετε νεα φωτο;
theobabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι, αλλα υπαρχει κατι κοινο. Τωρα αν αυτο το κοινο στοιχειο ειναι ποιο δυσκολο να το βρειτε απο οτι την ιδια την ταινια, αυτο ποσως με ενδιαφερει
crisadoum Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ο μιχάλκοφ είναι στην προτελευταία? Utomlyonnye solntsem??
theobabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 οχι και οχι Μηπως ομως αναγνωριζεις την κυρια;
theobabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ας δωσω και ενα hint. Ειναι η τελευταια ταινια γερμανου σκηνοθετη.
the_end Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 querelle. και όποιος θέλει συνεχίζει γιατί το pc μου είναι λίγο προβληματικό σήμερα και ανά πάσα στιγμή ίσως φύγει απ'το παράθυρο
theobabis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ας βαλω αλλη μια, μιας και η προηγουμενη δεν μας πηγε καλα. Δε νομιζω να σας πειραζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα