the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 και την τελευταία στιγμή ο bill ανατρέπει την κατάσταση και ακυρώνει το εισιτήριο για το πηγάδι!! ευτυχώς γιατί ο claw όλο και κάπου εδώ τριγύρω θα'ναι και ξέρουμε όλοι τα αγαθά του αισθήματα. και ειδικά σε ό,τι αφορά τον αποπάνω μου
Sadead Neth Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μιας και παραχωρεί τη σειρά του ο vsls και εγώ έχω καιρό να βάλω, ας βάλω, μια εύκολη πιστεύω.
the_end Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 εμένα πάντως δε μου θυμίζει τπτ. (αλλά ποστάρω για συμπαράσταση)
Sadead Neth Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Thanks. Μάλλον δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα ή είναι διακοπές κάποιοι που ίσως έπρεπε να τη βρουν.
Panathachamp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 The Wall νομίζω. Ας βάλει όποιος θέλει είμαι αλλού
Sadead Neth Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ναι, το wall είναι και οι περισσότεροι αλλού είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Monica, εσύ είσαι; Brotherhood of the Wolf?
Akujin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 αφού ξέρεις, μόνικα+aku, δεν κολλάνε καλά. (αν εξαιρέσεις μια monica vitti, ας πούμε!) να υποθέσω ότι πολλοί θ' αναγνωρίσετε την απίστευτη σκ@τόφατσα που ακολουθεί, που είναι από μόνη της, αρκετός λόγος να δει κανείς μια ταινία.... CHEERS!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μια σκατόφατσα και ένας βαμμένος. Jodorowsky? Μπα, πολύ προβλέψιμο για Akujin... Δεν έχουμε και κόσμο.
Akujin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 πέτυχες το -wski στον σκηνοθέτη. έλα, η σκατόφατσα είναι μία για την οποία είχαμε κάνει συζητήσεις από κοντά. και δεν έχω βάλει herzog. google is your friend... ps: την ''πριγκίπισσα'' δεν την αναγνωρίζεις?
the_end Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 l' Important c'est d'aimer του Zulawski (απ'το hint "δεν είναι Herzog και τελειώνει σε -wski") έλεγα να το κατεβάσω, τελικά προτίμησα το possesion. αλλά ακόμα δεν έχω δει τπτ από τον συγκεκριμένο κύριο. manuel αν θες βάλε εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα