vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Να παιξουμε τοτε! Η μανδαμ κατι μου λεει αλλα μαλλον θα χρειαστω μια καποια βοηθεια απο μερους σας! Ειναι εφικτη? Ευχαριστω!
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 βρε καλώς τον bill. για να δούμε, η πολυήμερη απουσία θα φανεί? (god bless net-cafes)(σπουδαία ατάκα)
crisadoum Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 να σας βοηθήσουμε!αφού εμφανιστήκατε μετά από καιρό
vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ειμαι κ χωρις παιχνιδι τοσο καιρο οποτε ειμαι εκτος φορμας αλλα θα προσπαθησω να σταθω στο υψος των περιστασεων! Σας ευχαριστω αγαπητη miss crisadoum για την αμεση κ κυριως χρησιμη ανταποκριση σας, θα μελετησω την βοηθεια σας με την δεουσα προσοχη!
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μάλλον δε στάθηκες στο ύψος. smultronstallet:D ps: πάντα είχες πρόβλημα μ'αυτήν την ταινία, ε bill?
crisadoum Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ναι ήθελε ειδική ανάλυση αυτό είναι δι εντ //
vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Φταινε η αποχη, η ζεστη, το net cafe, η νυχτα, η ωρα, η εξοδος, η πανσεληνος, η εποχη, τα κουνουπια κ πολλα αλλα για το οτι δε την βρηκα αμεσως δεν φταιω παντως εγω... Δεν ειχα κ τον ειδικο αναλυτη κοντα μου γιατι ειναι σε αδεια διακοπων οποτε το εργο μου εγινε ακομα πιο δυσκολο... Δειξτε οικτο....
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μια στα γρήγορα. ευκολάκι νομίζω. ps: πιστεύω ότι πίσω απ'όλ'αυτά bill είναι οι σιωνισταί. να χεις το νου σου
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ps: ^^το post που λέγαμε άλλη μια γιατί περίμενα έστω ένα ποστ, όχι απαραίτητα απάντηση.
vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τζογαρω με εναν Antonioni κ ας με φανε τα κυκλωματα
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ο antonioni είναι ιδέα? ή έχει κάνει και καμιά ταινία με την οποία θα δεχόμουν το τζόγο σου? έχε χάρη που τρέχει ο μετρητής, ακούω ταινίες του antonioni και για το καλό σου ελπίζω να μην κάνεις λάθος!! ps:τι βλακείες λέω, να με σχωρνάτε, απλά χάρηκα που ξανάνιωσε το παιχνιδάκι
vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ας παω με L'Avventura που την εχω ευκαιρη κ αν δεν ειναι αποχωρω ενδοξα
vsls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Λογω ωρας λεω La Notte κ ας βαλει οποιος θελει μιας κ εδω δεν εχω τη συλλογη μου να σας δυσκολεψω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα