vsls Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Στην αρχη καπου πηγε το μυαλο μου αλλα τελικα εκανα λαθος... Να περιμενουμε κ αλλη SS αποψε?
crisadoum Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 έφτασε κι η δεύτερη(ξεχαστηκα λιγο:oops:) the end πραγματικά έπεσες μέσα όπως αποκαλύπτει και το γιασουχίρικο ύφος της αριστερής ζέβρας[καμμία σχέση]
Akujin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 μου πήγε στο μυαλό αντονιόνι αλλά λέω θα το είχε ξεπετάξει ο Μπιλ) :|
Ceridwen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 (σορρυ για το οφφ τοπικ), άνετα τον εβαζα στο τοπ 50 ομορφότερων ηθοποιών στην ιστορια του κινηματογράφου (προσωπική λιστα)!! Αλλα η ταινία δεν ξερω ποια είναι..
crisadoum Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ναι η κόκκινη έρημος είναι.. [κι εγώ πάντως όσο έβλεπα την ταινία ένιωθα ότι ασκεί μια γοητεία:oops:]
trojan21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 psaxno mia tenia me ton vutsa ,i mitera tu itane apo tin poli aftos ixe ena ergostasio me plastika ,epeze kai i martha karagianni an thimame kala...
Akujin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 συνεχίζει όποιος θέλει... δεν έχω πολύ χρόνο δυστυχώς, σόρι παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα