Ceridwen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 με λιγη καθυστερηση... γμτ τα καλυτερα χανω αν και δεν καταλαβαινω τι σχεση εχω εγω με αυτους τους εκφυλους και, τολμω να πω, ναρκομανεις ροκ σταρζ. Καποιο λαθος εχει γίνει.. Dazed and Confused
the_end Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 άντε, αφου δε μιλάει κανείς, ας τζογάρω με το παλιό ocean's eleven (το οποίο φυσικά δεν έχω δει ) edit: και μόλις είδα ότι είναι έγχρωμο τέσπα, whatever
theobabis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 gilda Παιδες οποιος θελει βαζει ελπιζω συντομα να ξαναβρω λιγο χρονο (μονο την πρωτη φωτο θυμαμαι, που ειναι απο την αρχη της ταινιας )
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 mias kai thn eida prox8es ston kinhmatografo, lew na balw kana duo SS 8)
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ti egine, kanenas den tolmaei? hint: h mplouza tou paidiou.
the_end Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Full Metal Village όποιος θέλει βάζει ps: το wacken από μόνο του έφτανε αλλά δεν το'χα προσέξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα