Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ωχ... μόλις πάρουν πρέφα οι χρήστες του google (βλέπε theobabis) τις ss που έβαλες, η ταινία θα βρεθεί αμέσως... Ας το κάνει κάποιος άλλος, γιατί εγώ δε θα έχω το χρόνο να ξαναβάλω και να ξαναβρεθεί...
the_end Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ρε, πότε προλάβατε, βάλατε και τη βρήκατε κιόλας??? ούτε λίγο surfin' δε μπορούμε να κάνουμε ps: το ότι δεν το έχω δει βέβαια ακυρώνει τα παραπάνω αλλά who cares...
vsls Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Φυσικα κ βαζω νεα ταινια Δε ενδ ασε τις δικαιολογιες... Για αλλα threads ξερεις κ γραφεις
trelosjack Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ΟΦ- ΤΟΠΙΚ Ελα παλικαρι μου σκαστο το χιλιαρικο να νιωσω περιφανος ο "μπαμπας".... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ να σε αρχισω στο κραξιμο : " ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΟΡΑ" ... @Ακυ :
vsls Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μαλλον το χιλιαρικο θελει να το σκασει στο αγαπημενο του thread... :mrgreen:
the_end Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μαλλον το χιλιαρικο θελει να το σκασει στο αγαπημενο του thread... :mrgreen: ps: αυτό ναι, αξίζει για 1000στό post
the_end Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 να ρίξω ενα τζογάρισμα με lost in translation (τα ηλίθια ρούχα φταίνε) ΟΦ- ΤΟΠΙΚ Ελα παλικαρι μου σκαστο το χιλιαρικο να νιωσω περιφανος ο "μπαμπας".... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ να σε αρχισω στο κραξιμο : " ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΟΡΑ" ... MΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (τα άλλα είναι υπερβολές της νεότητας:PPPP)
vsls Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Εμελε το 1001ο σου post να πεσει στο πηγαδι... Λυπαμαι
trelosjack Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Εμ ειναι και αμπαλο το παιδι δε ρωταει και προς τα εδω αν ειναι αυτη η ταινια .... Γιαααα βαλε κανα ςς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα