crisadoum Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 vsls δε νομιζω να σε πειραζει να σου δωσω ss αντι για hint ... the end οχι δεν ειναι αυτο
vsls Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μιας κ εχω λιιιιιιγο καιρο να βαλω ας σας τιμησω με την παρουσια μου
vsls Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εισαι τυχερος! Σημερα δινω hints Η χωρα προελευσης ειναι μια απο αυτες που βλεπεις εδω...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Από την πρώτη ss, λέω την Επιστροφή. Από δεύτερη τίποτα
the_end Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 δεν κράτησε και πολύ αυτό. μάλλον με την αποχή έχασες το touch σου manuel περιμένουμε ταινία (όχι παραχωρώ τη θέση και τα γνωστά - όχι από σένα, γενικώς φοριέται η φράση τώρα τελευταία) ps: κάποια στιγμή πρέπει να τη δω κι εγώ την επιστροφή, βαρέθηκα ν'ακούω καλά λόγια και τη λέξη "ταρκόφσκι" να τη συνοδεύουν
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 συνεχίζει το ποστ μου όποιος θέλει... (what a way to enter 4k posts, ha?)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Happy 4000 man! Να τα δεκαχιλιάσεις (και βάλε). Αυτό με την Επιστροφή ήταν φοβερή σύμπτωση, γιατί την πρώτη φορά που το είδα στο σινεμά, ήμουν με μια φίλη μου και βλέποντας τη συγκεκριμένη εικόνα, σκέφτηκα "πολύ όμορφο" αλλά δεν κατάλαβα γιατί και ούτε το σκέφτηκα παραπάνω. Και γυρνάω στη φίλη μου, που χαμογελώντας (ξέρετε, αυτό το γουργουριστό χαμόγελο με λίγο ήχο που κάνεις όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει) έκανε με τα χέρια της τις αντίθετες κινήσεις. Στο πάνω μισό πλάνο ένα όχημα (τρένο νομίζω) κινείται προς τα αριστερά και στο κάτω μισό πλάνο ο αέρας κινεί τα χόρτα προς τα δεξιά. Κάτι τέτοιο. Ε, μου καρφώθηκε στο μυαλό η εικόνα κ δεν την ξέχασα ποτέ. Κυρίως λόγω του ότι χρονικά το έζησα κάπως έτσι: "Ωραίο." και αμέσως "Α, γι' αυτό!" Πάρτε μια εύκολη (θέλω να πιστεύω) Άντε κι άλλη μια, να έχετε να παίζετε, γιατί το μεσημεράκι μάλλον θα ξαναμπω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα