Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία"

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ειναι κανενας σπουδαιος συνειρμος .

Αυτη η πινακιδα και τα αρχικα αυτα φωναζουν απο μακρυα οτι ειναι αυτης της ταινιας για οσους την ξερουν ,για αυτο και την βρηκε και τοσο ευκολα ο κρας .

Btw δεν ειναι η ταινια που εχουν κανει τατουαζ στα δαχτυλα τους (αν θυμαμαι καλα) το ονομα τους ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη η πινακιδα και τα αρχικα αυτα φωναζουν απο μακρυα οτι ειναι αυτης της ταινιας για οσους την ξερουν ,για αυτο και την βρηκε και τοσο ευκολα ο κρας

Mono to "Illinois" dinei mia idea mias kai i tainia einai girismeni sto Chicago.. Oso gia ta arxika BDR529 tis pinakidas, den mporw na katalavw apo pou fwnazoun apo makria ton titlo tis tainias.. :shock:

Tespa.. crAss paizeis..

• Super Moderators

Ναι, αυτή είναι η ταινία paschalia - αν και το συγκεκριμένο 'κόλπο' το αντέγραψαν από μία εκπληκτική ταινία του 1955 - όπου ο πρωταγωνιστής είχε γράψει στα χέρια του LOVE (στο ένα) και HATE (στο άλλο). Ποιόοοοοοοοοο παιδάκι θα μου πει από ποιά ταινία είναι;

Περιμένω απαντήσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από dim_b, KaiserSoze, epote. ;)

• Super Moderators

off-topic mode on

Πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου γιατί παρέβλεψα ότι έχουν μπει πολλά νέα μέλη τα οποία βλέπω (με μεγάλη μου χαρά) να 'κατέχουν' το θέμα του Κινηματογράφου. Ευχαριστώ πολύ τους peterp@n^, konnak για την (ορθότατη φυσικά) απάντησή τους στο off-topic quiz μου και ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση.

off-topic mode off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...