the_end Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 κάνει μπαμ η μύτη της πενέλοπε κάτι εύκολο για τη συνέχεια edit @vsls: εγώ απλά αδιαφόρησα. btw είχε κάνει θεϊκή κριτική ο δανίκας στο vanilla. και δεν εννοώ το βαθμό που του έβαλε
trelosjack Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 O gamos tou kaluterou mou filou me thn agaphmenh sou julia roberts? P.S: gia auto postara allwste..... kai pote ekane kritikh gia thn tainia???O.o thumamai akoma (eixa kollhsei gi auto) oti apo tis 5-6 tainies sto diselido afierwse mono 5grammes sthn kathe mia.... kai sto "o anthrwpos twn 2 aiwnwn" (h kapws etsi) egrapse to 80 % tou diselidou gia to poso theikh THA htan an thn gurize o antrei ..... :???:
the_end Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 xaxa καλό. είχε δίκιο ο δανίκας ρε, απλά το θέμα είναι να μην είχε διάρκεια 2 αιώνες με σκηνοθέτη τον andrei. πάντως η κριτική για το vanilla ήταν επική. "ο τομ κρουζ στο ρόλο του τσουτσουνιού", σχόλια για την κάμερον που τα καταπίνει και άλλα τέτοια υπέροχα on-topic: giveaway (δεν ξέρω για ποιο λόγο τόσο νωρίς...)
Ceridwen Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Χμ, γι αυτό δε μου θυμισε κατι. Θα ναι το μενταλ μπλοκ.
Akujin Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 μις Ceridwen, plz, συνέχισε εσύ, if you may... (sorry παιδιά, δίνω κάτι μαθηματάκια αυτές τις μέρες, no time, no time!)
Ceridwen Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κάνω εξυπηρέτηση, (μη νομιζετε) γιατί εγώ απο την αλλη, δεν εχω και πολλά να κανω τέτοια ωρα!
Ceridwen Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Nope! frame us on a video sell us to the multitude
Ceridwen Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Yes, yes, obviously. και .. σοου γουι καν λερν του πικ αουρσελβς απ..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πάλι βάλατε ταινίες που έχω λιώσει όταν έλειπα; Άκου abre los ojos... (aku, ακόμα να τη δεις; Πολύ κουλτούρα ρε παιδί μου )
Sadead Neth Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Φαίνεται κοιτάνε πότε λείπεις πριν βάλουν ταινία που έχεις λιώσει. Βάζω εγώ μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα