theobabis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 no bells here :-? Χτες cerid δεν ειχες παει στην εξοχη; Να υποθεσω οτι επεσες τελικα σε κανα λαγουμι του τελους, παρα τις προειδοποιησεις μου, το οποιο ειχε επανδρωσει με τελευταιας τεχνολογιας home cinema; Καλημερα
Ceridwen Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλημέρα. Φυσικά και πήγα στην εξοχή (αγριολουλουδα δε μαζεψα) Βεβαια, αν και η μιση καρδιά μου βρισκοταν στην θαλασσα, η αλλη μισή στο παιχνίδι του τέλους ήταν. Δεν εχω δει το Benny's Video, να το δω τωρα ή ειναι πολυ νωρις για αρρωστημενες καταστασεις;
Ceridwen Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλά, θα περιμένω μεχρι να νυχτώσει για να δω την ταινία του αγαπημένου μου αυτού σκηνοθέτη. Συνεχίζει όποιος θέλει.
theobabis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 your wish, my command ps θα λειψω για λιγο, παω για πλυσιμο το clawτουτου
vsls Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Να γιατι αργει να τελειωσει το πλυσιμο ο Claw...
theobabis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μια καμερα σας κανει; Δε μπορω να ειμαι σιγουρος αν εχει ξαναμπει η προηγουμενη ss αλλα απο ενα search που εκανα δε το θεωρω πολυ πιθανο. ps πιθανον να με παρει ο υπνος και να μη βαλω αλλη
bchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μηπως ειναι το "The Secret Window"? PS: Ρε παιδια ο dim_b που εχει εξαφανιστει?
vsls Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Claw σε καλεσαν επειγοντως για το τραινακι του τρομου να υποθεσω! Οντως bchris εχει να φανει πολλους μηνες...
theobabis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ...οπως και ο konnak εχει πολυ καιρο να εμφανιστει απο αυτο το τοπικ... Πως το μαντεψες μπιλλ; Ηθελαν καποιον ευαισθητουλη, που να φοβαται ευκολα σα και μενα, για να σπασουν πλακα... you can try again bchris Καλημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα