theobabis Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 και φυσικα οπως παντα δεν βγαζω ακρη με τα ss σου
Ceridwen Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 τι έχουν δλδ οι σσ μου :( ? πρέπει να πάω να μαζέψω αγριολούλουδα στην εξοχη σε λίγο, κάντε μια προσπάθεια.
theobabis Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Θα σου πω οταν βαλεις καποια ταινια που να εχω δει. Επετρεψε μου να ελπιζω ομως να μην ειναι αυτη ps Να προσεχεις τους λακκους, εχει παρατηρηθει δραματικη αυξηση τον τελευταιο καιρο
Ceridwen Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 να και ο πρωταγωνιστης. αυτο με τους λακκους σε μενα παει? εχω, νομιζω, αποφυγει τις κακοτοπιες μεχρι τωρα.
Sadead Neth Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 sadead πουλακι μου, εσυ την εχεις δει; Δεν την είχα δει, φαντάστηκα πως θα έβαζες Bergman και έψαχνα να δω ποια είναι αλλά δεν πρόλαβα... Ούτε αυτήν που έχει βάλει η Ceridwen έχω δει αλλά για κάποιο λόγο κάτι μου λένε οι ss.
Sadead Neth Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ναι αυτό είναι. Το είχα βρει με google "runner in New York" αλλά βαριόμουνα να επιβεβαιώσω Περίεργο που δεν το βρήκε κάποιος άλλος που είναι καλός στα γουγλιακά πάντως. Βάλε καμια ταινία και εσύ αν έχεις πρόχειρη the_end. Δεν παίζεις σωστά :-|
the_end Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Βάλε καμια ταινία και εσύ αν έχεις πρόχειρη the_end. Δεν παίζεις σωστά :-| ρε συ, έχω ένα σωρό ταινίες να βάλω() αλλά είναι κατά 90% κουλτούρα και γι'αυτό το ψιλοαποφεύγω. κι αυτό για να συμμετάσχει και κανας άλλος εκτός απ'τους γνωστούς. βέβαια δεν έχει αλλάξει και τπτ όσες φορές έχω βάλει εμπορικά πράγματα αλλά τεσπα... επίσης, θέλω να βάζω ταινίες που έχω δει. και πολλές απ'αυτές που'χω στο pc δεν τις έχω δει, οπότε... σχετικά με το marathon, έπιασα τον dustin στην τελευταία φωτο (άσε που μου θύμισε και μια αντίστοιχη φάση απ'το θάνατο του εμποράκου). και μετά απ'όλα αυτά...
the_end Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 άλλη μια δύσκολη οι επόμενες θα'ναι σαφώς πιο εύκολες
Sadead Neth Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ok no problem, δεν το είπα στα σοβαρά. Άλλωστε και να μην βάζεις πάντα κάποιος βρίσκεται. Δεν πρέπει να την έχω δει την ταινία.
Ceridwen Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Χθες τον είδα πάλι Αν και η Μονικα που κρύβω μέσα μου διαμαρτυρεται, λέω να μην απαντήσω..
the_end Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 θα πρότεινα να απαντήσεις γιατί δεν είχαμε και μεγάλη συμμετοχή. είσαι η μόνη μου ελπίδα τελευταία φωτο μπας και ηχήσουν μερικά καμπανάκια ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα