theobabis Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Aν και ειχα ακομα δυο, ας μην το παρακανουμε
Akujin Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 φιτζκαράλντο. είπα να μην το ρισκάρω με τα ζωντανά (που δεν με πάνε) και πάω πηγάδι αλλά τώρα είμαι σίγουρος. (από herzog όποτε έχεις όρεξη δες και το kaspar hauser, πιστεύω θα σου αρέσει)
the_end Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 παίζει να'ναι το la Sirène du Mississipi??? edit:μάλλον αστόχησα, ε?
Akujin Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 λέω άπα-παπά. με ξέρεις να σας βάζω αλφρέδους εγώ??
vsls Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ε καλα κ τον Claw δεν τον ξεραμε για Tarkovskικο κ τωρα μας εμαθε απ' εξω το Zerkalo ολα γινονται
Akujin Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 όποιος μπαίνει στα χωράφια του Αντρέα μπαίνει και στα λαγούμια του. να δούμε ποιος θα γλιτώσει. στα τρέχοντα ζητήματα τώρα: edit: μπορεί να είχε πετάξει και σε άλλη χώρα ο συγκεκριμένος. ήθελε να κάνει καριερα παντού. φιλοδοξίες...
vsls Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Το μικρο σπιτι στο λιβαδι! Ρε μπας κ ειναι κανενας Bond?
theobabis Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Aπλα να πω οτι δε μου λεει τπτ μεχρι τωρα... (χαρουλες ο aku ) Σας εγκαταλειπω παλι μπας και φτιαξω το πισακι μου Eλπιζω σε γρηγορη επαναφορα Παιδες τα παραθυρα των reply/quick reply σας εμφανιζονται στο σωστο μεγεθος; εντιτ τουλαχιστον να τζογαρω και στα τυφλα... κανα λ.α. κονφ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα