the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 υπερβολικέ! και να'λεγα οτι δεν είσαι δυτικοθρεμμένος...:P ps: για όποιον πιθανόν δεν κατάλαβε, η ταινία ήταν το jaws. ο kaizer δε βάζει ως γνωστόν, ο claw πήγε πηγάδι λόγω e.t., οπότε όποιος θέλει βάζει
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Σιγα μη πηγα και πηγαδι επειδη τζογαρησα λαθος σε μια ταινια που προσπαθω εδω και τοσα χρονια να ξεχασω. Σοβαρεψου
vsls Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μηπως εiχες ταυτιστει με τον καρχαρια κ γι αυτο θες να την ξεχασεις Happy 1005th post, and still writin'
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μη μου την θυμιζεις, ασε με τωρα που ερχεται και το καλοκαιρι... Παντως μπιλλ το χιλιοστο σου ποστ ηταν πολυ πρωτoτυπο ....
vsls Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εχε χαρη που δε το ειχα προσεξει αλλιως σιγα μην εκανα μνεια σε σενα
the_end Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 αχρείαστη ερώτηση cerid claw, άντε, θα το πάρω πίσω αυτό με το πηγάδι προς το παρόν
Ceridwen Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ναι, she said. Και κοίταξε αλλού μουτρωμένη.
Akujin Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 είσαι άτυχη, την συγκεκριμένη ταινία θα την είχα με αυτό και μόνο το capture, άντε και με τους πρωταγωνιστές (επιτέλους έσπασε και η κατάρα μου με ss που περιέχουν ζωάκια) αν θέλει βάζει άλλος, δεν ετοίμασα ακόμη ss, τυχεροί είστε γιατί έχω άγριες διαθέσεις, πρέπει να πέρασε και η βδομάδα που λέγαμε, ή έχουμε ακόμη χρόνο, Claw?
vsls Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εγω το εσπασα το εμπαργκο οποτε μπες αφοβα ο καρχαριας ειναι στα ρηχα
theobabis Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Σιγα μη περασε η εβδομαδα! Αλλα και εσυ μια χαρα την τιμησες με το καρατε κιντ... Τεσπα περασμενα ξεχασμενα και νομιζω οτι ειναι επιτελους η καταλληλη στιγμη να κανω πραγματικοτητα και την... ...ευχη σου. Καληνυχτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα