lefterhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Η ταινια που εχεις βαλει στο avatar σου? Eternal Sunshine of the Spotless Mind
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι. Λοιπόν, παίδες, επειδή μέχρι το βραδάκι θα λείπω, βάζω άλλη μία screenshot που είναι εύκολη, ώστε να μην χρειάζεται η επιβεβαίωσή μου για να συνεχίσετε.
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ρεκβιεμ για ενα ονειρο μηπως??? :roll: :roll: :roll: :roll:
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ρεκβιεμ για ενα ονειρο μηπως??? Ήταν τόσο εύκολη τελικά που δεν πρόλαβα να κλείσω το PC! Η σκυτάλη στον Mika
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 βασικα το ειχα δει απο πριν αλλα ποσταρες την φψτο την ωρα που εγραφα!!! ss σε λιγο Guys γιατι ειμαι στην σχολη!
paschalia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Χωρις παρεξηγηση αλλα αν μπορουνε να καταλαβουν την ταινια απο αυτο το καρε θα ειναι πολλων *******
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 σορρυ παιδια για την ασχημη ποιοτητα αλλα οποιος εχει δει την ταινια μπορει να την βρει!
Gary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 σαν διαφημιστικό της greenpeace για τα μεταλλαγμένα μοιάζει :wink:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Κολλήσαμε λιγάκι - Mika, δεν βάζεις καμιά άλλη φωτό;
paschalia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Eμενα παντως ετσι οπως ειναι οι φατσες.. μου θυμιζει κατι απο το the ring .
Mika Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον θα βοηθησω και αν μεχρι το απογευμα δεν βρεθει θα βαλω και δευτερο ss η ταινια ειναι ελληνικη σκηνοθετης ηταν ο Μιμης Κουγιουμτζης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα