theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 nope...εννοουσα οτι παλια εβαζα πολλες "αδιαφορες/blockbusterικες" ταινιες, ενω τωρα πια πολυ σπανια, γιατι με εχετε "υποχρεωσει" να βλεπω αυτες του γουστου σας... εντιτ δε μου λεει τιποτα για την ωρα
vsls Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Κατι μου λεει ο κυριος με τον συνονοματο στο t-shirt... Εδιτ: Θυμαμαι την προ-B&W Team εποχη σου κ γι αυτο δε τη σχολιαζω, δε χρειαζεται! Τωρα που εισαι ομως στο σωστο το δρομο ελπιζω να εχεις ενα καλο λογο για μας
the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 σκεφτείτε το λίγο και θα επιστρέψω σε 45' περίπου. έχουμε και heroes να δούμε. και μην ακούσω τπτ για επίπεδο, έτσι?:twisted:
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ρε πες μου κατι, στην σκηνη με το αγορακι, ειναι ο πρωταγωνιστης και κανει κατι γκριματσες και καλα τις μιμηται το παιδακι? Ωπα το θυμηθηκα αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο Close Encounters νομιζω ηταν η σκηνη που περιεγραψα
the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 η σκηνή όντως είναι αυτή αλλά δεν είναι απ'τις στενές επαφές είσαι πολύ κοντά πάντως
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 επειδη εμπιστευομαι τη διαισθηση του μητσου, πρεπει να ειναι το e.t
vsls Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Οταν λεω οτι ολες οι "ταινιες" του Spielberg ειναι ιδιες δε με ακουτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα