Akujin Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 another proud member of the notorious lagoumi club θα καληνυχτίσω. νέα ταινία αύριο πρωί. αν πάλι βιάζεστε, βάλτε τώρα.
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλημερα σας κυριε τυφλοποντικα aku απο απορια απο πια τη βρηκες; Kαλημερα και σε ολα τα υπολοιπα παιδακια
vsls Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ξημέρωσε εκεί πάνω? Λογικα απο τα παιδια το βρηκε...
the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 δεν βάζετε καμιά εύκολη ν'ασχοληθούμε λιγάκι πριν τον ύπνο?
the_end Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 annie hall ps: xaxaxa, το'χει ξαναβάλει ο claw το snap:P edit: μάλλον θα πάω για νάνι χολ μου φαίνεται καλημέρες και καληνύχτες
crisadoum Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 :-D ωραία που περάσαμε πριν κοιμηθούμε.. λοιπόν καλό μας ύπνο..
Akujin Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλημερα σας κυριε τυφλοποντικα aku απο απορια απο πια τη βρηκες; Kαλημερα και σε ολα τα υπολοιπα παιδακια 4η ss, μία πριν τα παιδάκια. αριστούργημα η πρώτη ss σαν έμπνευση. (θα ΄θελα να το πάλευα μόνο με αυτή και να μην τις έβλεπα όλες μονοκοπανιά, μήπως και...) καλημέρα!
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 thanx Πρακτικα μου φαινεται απιθανο να την βρει καποιος. Δυο λογοι που την εβαλα. Πρωτα ο αυτονοητος, οτι δε μπορουσα να αντισταθω και στη συνεχεια ηθελα να κερδισω και λιγο χρονο για να βρω ποιες και με πια σειρα θα παρουσιασω τις υπολοιπες
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ελα aku σοβαρεψου, τον miyagi πας και μου βαζεις; Οποιος θελει βαζει
Akujin Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 den perimena tpt ligotero apo to na to ksepastrepsete (i alitheia einai oti exw ksemeinei agria apo ss, opote prepei na kanw ligi douleitsa prwta.) -synexiste kai tha epanelthw me prokliseis. cheers
theobabis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Aντε ας βαλω μια για να μη πικρανω τους θαυμαστες και τις θαυμαστριες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα