theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Νομιζα οτι το δικο σου εμοιαζε με αυτο του top secret
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ε μετα γινεται ετσι την εισοδο την εχω λιτη κ μινιμαλιστικη Δε ξερω τι μας δειχνεις εδω
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πες μου σαν τι σου φαινεται και θα σου πω αν εχεις δικιο
trelosjack Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Mia ss akoma kai sto grhgoro plz0r .... na sigoureutw oti thn exw dei ..... (an thn brw allou papa euaggelio )
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ας θυμηθουμε λιγο τα παλια. Τι λες; Έλα ρε, αίσχος! Δεύτερη φορά που είχα την αίσθηση ότι πρόκειται για αυτή την ταινία που ΔΕΝ έχω δει (απλά επειδή κάτι μου θύμιζε από It's a wonderful life) και ήταν πράγματι αυτή! Δηλαδή έλεος!
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Manu, φιλικη συμβουλη. Αυτα δε τα ποσταρουμε οταν παιζεται ταινια. Μπορει να σε παρει η μπαλα καμια φορα και να γινεις ρεζιλι just for the fun of it
Lighter122 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Tin tainia den tin kserw alla i kanata einai klemmeni apo mia kafeteria stin Ilioupoli (Arena) :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα