theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Mα ηταν δυσκολο να βγαλεις απο ταινια που ειχες δει; :-? Τελευταια φορα που το δεχομαι αυτο ως δηκαιολογια, απο δω και περα οτι βαζεις θα θεωρω apriori οτι το εχεις δει Eχετε 20 λεπτα να βαλει καποιος, μετα ξαναβαζω
the_end Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 όταν άνοιξα το 1ο link τρόμαξα... ps: φτάνει πια μ'αυτήν την ταινία, προτείνω να την banάρουμε για κανα χρόνο απ'το παιχνίδι
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ειχα ξεμεινει κ γι αυτο μπηκε κ 2 φορες. Δηλ ειδα τα πρωτα 15-20 λεπτα κ μετα σταματησα γιατι δε προλαβαινα κ ετσι μου εμειναν SS καβατζα! Εκει με την κονκαρδα καπως το σκεφτηκα για Smith αλλα...
the_end Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 claw εσύ το'χεις δει? αισθάνομαι λίγο κάπως που ενώ το χω δει, έχω αποτύχει 3 φορές να το βρω (και σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να μην το βρίσκω)
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Τελευταια φορα που το δεχομαι αυτο ως δηκαιολογια, Για να μη ξεχναμε κατι...
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 όταν άνοιξα το 1ο link τρόμαξα...[ATTACH]7190[/ATTACH] ps: φτάνει πια μ'αυτήν την ταινία, προτείνω να την banάρουμε για κανα χρόνο απ'το παιχνίδι Φανταζομαι Δικιο εχεις, σκοπευα να τη βαλω αρκετα αργοτερα, αλλα ηθελα να τιμωρησω τον πρωϊνο σκεπτικιστη ps o claw δε βαζει ποτέ ss απο ταινια που δεν εχει δει Edit Εγο αγαπυται δεν εκπροσοπο την πατρειδα μου στο εξοταιρικο
the_end Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 ps o claw δε βαζει ποτέ ss απο ταινια που δεν εχει δει είσαι μαθητής μου λοιπόν... χαίρομαι πολύ
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δηλ. mr. end για μια ταινια με διωχνεις απο τη σχολη σου? Τοση ωρα ο Claw κανει τη δουλεια του, περνα το 20λεπτο για να βαλει παλι ταινια! Τρεξτε
the_end Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δηλ. mr. end για μια ταινια με διωχνεις απο τη σχολη σου? θα ξανάρθεις το Σεπτέμβριο με τον κηδεμόνα σου edit: claw αργείς
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δε περιμενα να εχω τζογαρισματα απο την πρωτη ss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα