theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 bill κοψε τον δαυιδ και βαλε καμια σοβαρη ταινια
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την ακριβεια του αποτελεσματος...
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δε θα επρεπε, με προσβαλεις Aλλη εξαλλου b&w δεν εχει, εκτος αν περιμενες να εννοουσα τον ελεφαντα. Υπουλο πλασμα. Ουτε τη μια εβδομαδα διωρια που μου εδωσε ο aku δεν τηρησες
vsls Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αυτες τις ανιερες συμμαχιες μονο ο Aku τις κανει
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ε ναι, μονο οι κυριοι τις κανουν Aν εχει καποιος κατι ας βαλει, αλλιως το μεσημερακι
trelosjack Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αφου τελικα υπηρξε αστοχη επιλογη ςς ..... (μα το δεντρο?:???: ) Ας βαλω μια ταινια να περασει η ωρα... (και ξεροντας μεσα μου οτι αυτη την φορα δεν "καπιλευομαι" την θεση του θεο...(παρολο που εδωσε οικιοθελως σειρα) ουτε εκμεταλευομαι καποιο κενο)
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Aπο την πρωτη φωτο απο μενα, ποτέ δεν θα πας πηγαδι εκτος αν ειναι η εβδομη
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ε ας τζογαρω μετα απο καιρο Κανα To Kill a Mockingbird? Δεν το εχω δει αλλα διαβαζα προσφατα και μπορει να κολλανε τα ss
theobabis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Πρεπει να τζογαρεις ποιο συχνα για να αυξηθουν οι ελπιδες σου να βρεις καποια To πολυ σε καμια ωριτσα θα εχει νεο ss.
Akujin Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 mallon den to exw kamia ss den mou leei kati so far. (ps: pote vgainei to inland empire? i ypomoni mou eksantlithike) 1i skepsi: o kokkoras na thewrei galliko symvolo i oxi? (alliws tha tzogara dysi)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα