trojan21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 afti ine efxaristo...Tora alli mia ,i tenia ine apo argentini i apo ispania ine 2 fili pu o enas apo tus 2 xaraktires exi varethi ta tin zoi tu , mia monotonia theli na xespasi ,epeze me ena mpalaki ,tin ixa prolavi pros to telos den thimame tipota allo
theobabis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλα παω. Εχω αρχισει και νιωθω σαν την κελυ του married with children που σε ενα επεισοδιο για καθε τι καινουργιο που μαθαινε ξεχναγε κατι αλλο. :-? Το χαρι ποτερ φυσικα και το ειχα δει, αλλα με τετοια εντυπωση που ειχα για τη δυναμικη πλευρα του ss δεν ειχα ουτε μια πιθανοτητα στο μυριο να το βρω... εντιτ πολυ αργα γραφω. Τωρα η δευτερη ss δε μου λεει τιποτα....δε παμε καλα... εντιτ νουμερο δυο ας ελπισουμε οτι η πρωτη φωτο εχει ξαναπαιξει στο παιχνιδι
theobabis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σκυλε καποιος παιζει με τον πονο μου εδω. Ελπιζω σε παραδειγματικη τιμωρια. :twisted:
theobabis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Οχι ρε Μπιλλ δεν ειναι αυτος ο σκυλος. Αυτος που δειχνεις ειναι ωραιος.
vsls Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Προσεχε τι λες για τον αγαπητο σκυλο, γιατι θα φωναξει τον Jobs να σε κανει MaClaw Δεν το ξερω το μωρο...
theobabis Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Mετα και απο αυτην, το να εχει ξαναμπει η πρωτη φωτο το θεωρω το ποιο πιθανο. Oυτε επιτιδες να το εκανες Μπιλλ. Ποιος ειναι ο jobbs; :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα