AFANIS_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Το βιβλίο είναι λίγο "υγρό"... οπως και το πάτωμα...ή είναι ιδέα μου....:???: και μήπως δεν ειναι πάτωμα αλλα πεζοδρόμιο...που έξω βρέχει???
the_end Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 όχι πεζοδρόμιο, όχι βροχή. αλλά το πάτωμα και το βιβλίο είναι όντως υγρά.
the_end Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 έτσι λέγεται το harry potter no2??? συνεχίζεις
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 έχω δει μόνο ένα χάρι πόττερ=(αυτός που κάνει pot?! ) και ήταν αρκετό πιστεύω. -λειτουργία σνομπάρω οφ-
Ceridwen Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 τα έχω διαβάσει :oops: και έχω δει όλα :oops: βρίζοντας (βελτιωνεται η θέση μου?) Δεν νομιζω, με λιγο ποτ μπορει να ηταν εστω και remotely συμπαθης αλλα δεν ..
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 δεν είναι τπτ φελινικό ε? να το αποκλείσουμε αυτό? :shy: (πάντως ιταλία με πάνε τα ss)
trojan21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 lipon pedia psaxno mia tenia dekatias 70's i 80's,ipirxe apagorevsi na diavazune vivlia kai ta krivane ,ipirxe omos ena pirosvestiko somatio pu tus kiniguse k ekege ta vivlia pu itane krimena, se spitia, apothikes ktl,o pirosvestis itane to kirio prosopo tis tenias pu ixe krifa vivlia ixe xenerosi apo tin gineka tu ta panta ,olo to stisimo tis tenias itane poli mprosta apo tin epoxi tu ta epipla ktl.
crisadoum Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 trojan21 το fahrenheit 451 ψάχνεις. η ταινία ίσως μου θυμίζει λίγο μπουνιουέλ..θεματικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα