theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ξεχασες τα εισαγωγικα στο καλός Συνεχιζει να μη μου λεει τιποτα. Ή δε το εχω δει, ή επαθα καμια απωλεια μνημης στις γιορτες
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τελος, αν ειναι αυτο και την κατερινα να μου εδειχνες την ιδια απαντηση θα λαμβανες
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εσεις εισαστε απαραδεκτοι που το βαζετε καθε λιγο και λιγακι. Αντε παλι τωρα, πηγε στο τελος της λιστας των ταινιων που θελω να δω... :-?
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αυτα για τα οποια θα βρω συγχρονισμενους υποτιτλους. Οταν τα μαθω και οταν θα ερθει η ωρα θα σε ενημερωσω, μην ανησυχεις
the_end Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ναι, το belle de jour είναι. claw, αν είναι να δεις bunuel, προτίμησε κάτι άλλο απ'το συγκεκριμένο. πολύ αργήσατε. και δε βρήκατε και τον luis
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εχω σταμπαρει ενα, κριμα ομως που δε μπορω να σας ρωτησω για αυτο Τα μοναδικα εργα του που εχω δει ειναι ο αγγελος και ο σκυλος. Οσο μου αρεσε το δευτερο, τοσο δε μου αρεσε το πρωτο
vsls Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Αν καταφερεις να βρεις SS απο τον σκυλο κ να μη το βρουμε με τη πρωτη θα διωξουμε τον Aku απο το παιχνιδι the_end μονο την 1η SS ειχα δει τις αλλες τις ειδα μαζεμενες με την απαντηση της Cerid Εδιτ: Claw αν ψαχνεις κανενα υποτιτλο πες μας κ εμας να σου δωσουμε μια οικογενεια ειμαστε, εκτος αν ψαχνεις για το Φονικος Μπατσος νο 7
theobabis Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δε μου λες καλυτερα απο ποια ταινια αν καταφερω να βρω ss και δε τη βρουνε με τη πρωτη, θα διωξουμε εσενα απο το παιχνιδι;
mandate Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 όπ χοντραίνει το παιχνίδι ...ώρα να την κάνουμε σιγά_σιγά
vsls Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εγω εχω ετοιμο λαγουμι αν πεσει καμια βομβα θα σωθω! Εσυ να δουμε που θα τρεχεις mandate κατσε μεχρι να βγουν τα μαχαιρια
theobabis Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Eνω τωρα που εχουν βγει τα φτυαρια να κοιμαται ησυχος, ε;
Ceridwen Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Κάτι εύκολο Μια SS - μια ευκαιρία cranking it up a notch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα