theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εγω παντως που το γουγλαρα πρωτου το βαλω, δε βρηκα κατι στη πρωτη σελιδα edit Πατε για αλλα. Εγω ειμαι κομματια οποτε θα σας καληνυχτισω
vsls Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ε καλα μισες δουλειες δε κανει ο Claw... Παντως τον φακελο μου τον εχεις στο πανω πανω ραφι μονιμως ενημερωμενο
Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 tequilla sunrise? (an kai psilothymamai blue shirt na exei o gibson kai to poukamisso psilo scarfacizei)) edit: nevermind
the_end Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εύκολη αλλά περιμένω να μου πείτε γιατί έβαλα τη συγκεκριμένη φωτό. αλλιώς πηγάδι
theobabis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 still i have no idea....να αρχισω να μαζευω λες;
the_end Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 χαχα το περίεργο είναι ότι δεν είναι δύσκολες οι φωτο. η 4η και η 2η δείχνουν πρωταγωνιστές. η 3η είναι μάλλον χαρακτηριστική για το σκηνοθέτη. και στην 1η είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης(κάπου). οπότε........ ορίστε άλλη μια επειδή είμαι καλός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα