Akujin Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αφού ξέρετε ότι στα ss με ζώα είμαι σκράπας. τι αλεπουδάκια, σκυλάκια και παπαγαλάκια να έχουν περάσει, εγώ δύσκολα θα τα συγκρατήσω. άντε να θυμάμαι κανα κομψογναθάκι: θα περιμένω για καμια πλάτη ή πόμολο μήπως και...
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ας δοκιμασουμε ενα Giornata particolare bchris, απο ποιο παιχνιδι ειναι το avatar σου; Πολλες αναμνησεις εχω απο αυτο...
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Akujin ο πλατολαγνος ελπιζω να μην εισαι κ φετιχιστης με τα πομολα Χαμενη δοκιμη Claw! ΥΓ Ενα απο τα Space Invaders δεν ειναι το avatar του bchris?
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 To θυμαμαι που το ειχε ενα εστιατοριο που πηγαιναμε τα καλοκαιρια στις διακοπες και παντα περιμενα πως και πως καποιον να περασει αυτη τη πιστα, αλλα με τον καημο εμεινα...
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ο Claw θυμαται... Αναμνησεις της αθωας εποχης των ουφαδικων κ των καλοκαιρινων διακοπων πριν γινει αυτο που ειναι σημερα...
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Aν ηταν αθωα εκεινη η εποχη, δε μπορει, καποιος θα την ειχε περασει την πιστα... Oσο αφορα τωρα την ταινια, για να μη μας δειχνεις ουτε πλατη μαλλον πρεπει να ειναι εξαιρετικα ευκολη και μηπως ειναι και ελληνικη; :roll:
Akujin Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 μεγάλη απόφραξη μου θύμισε το μπαλκόνι μιας και αναφέρθηκε και η ελληνική ιδέα πλέον
the_end Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 κι εγώ κυρ-τρύφωνα μυρίζομαι (λόγω προτελευταίου ss)
bchris Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 @theobabis: ειναι απο το phoenix. Μεγαλη καψουρα με το game... Η ταινια τωρα που βλεπω κι αλλες σκηνες, παιζει να ειναι κι Ελληνικη... Πολυ θα ελεγα
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 θεϊκο aku bchris, μηπως θελεις να το θυμηθεις λιγακι; http://www.tripletsandus.com/80s/80s_games/phoenix.htm thanx
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για Ιταλικη τη βλεπω... Εκτος αν εβαλες κανεναν Δαλιανιδη με αθωες κορασιδες κ τη Ζωιτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα