theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 xaaxax μολις εκανε "return" και το internet Μηπως τον κυριο επρεπε να τον εχεις αναγνωρισει bill;
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Πολλα θα επρεπε να εχω κανει ως τωρα αλλα δε το χω καταφερει... Ειναι συμπτωση οτι το Internet ηρθε με την επιστροφη μου?
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μαλλον ο κυριος απο πανω θεωρησε οτι οσο ελειπες μου ηταν αχρηστο
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δηλαδη πρεπει να σου πω Dirty Rotten Scoundrels για να ηρεμησεις?
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap... επιτελους βρηκες ταινια μου
Akujin Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 δηλαδή να σταματήσω να κάνω την πάπια? δεν το έχω δει. ουυφ + klap klap
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Θα ελεγα οτι μαλλον τωρα ειναι που πρεπει να αρχισεις
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν να φτασω ως εδω, τους αγαπητους συναδελφους Aku κ Claw που παντα με στηριζαν κ με ενθαρυναν να συνεχιζω ακομα κ οταν ειχα αποτυχιες. Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο Insomnia που ειναι το μονο που μπορει να δωσει τετοιες στιγμες χαρας κ ελπιδας οτι ολοι καποτε μπορουμε να καταφερουμε κατι ακομα κ οταν εχουμε δυσκολιες... Σας ευχαριστω για την τιμη που μου κανατε...
theobabis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ξεχασες να ευχαριστησεις τον cracker Εμενα αυτο παντως μου θυμιζει μαγαζι σουβενιρ σε νησι. Aπο οτι βλεπω bill προσπαθεις να μου παρεις τα ηνια στο ποιος βαζει τα ss με την χειροτερη αναλυση
vsls Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Claw οσο παω προσπαθω να σε φτασω σε ολα τα επιπεδα! Με αφορμη την φωτο του Aku...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα