the_end Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 μάλλον ο pacino είναι αυτός(εκτός κι αν με γελούν τα μάτια μου λόγω ώρας) πάντως δε μου θυμίζουν κάτι οι σκηνές προς το παρόν
NoNuclearPower Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 oύτε ο pacino, αν κ δε σε αδικώ γιατί ετσι οπως είναι εδώ η εικόνα θα μπορούσε να είναι (η ss δεν είναι αναποδογυρισμένη, δείχνει τη σκοπιά του ταβλαρισμένου θύματος) edit: έκανα ένα -καθυστερημένο- search με τον τίτλο στα post του topic, και τελικά ξανάπαιξε η ταινία, όχι πολύ καιρό πριν. είναι άκυρο τώρα? να το δώσουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 όχι βρε, μη το δίνεις. Άστο, δεν υπάρχει θέμα.
Lighter122 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Den xerw giati alla me to pou eida tin deuteri mou irthe amesws to Lucky number Slevin... Paizei?
theobabis Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ευτυχως δεν εχω δει καμια απο τις τελευταιες ταινιες, γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως και κρυωσα. Και αν ειναι να κινδυνευω απο κατι τετοιο σε μια τετραημερη διακοπη, ουτε που θελω να σκεφτομαι τι θα γινει το καλοκαιρι. Περιττο να το πω, σιγουρα το ξερετε, αλλα ειμαι τελειως καμενος.... :-?
Lighter122 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 eimai ligo aparadektos alla twra eida oti vrika tin tainia... opoios thelei vazei giati den exw kati proxeiro...
the_end Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 την 1η την ξέρω σίγουρα αλλά δε θυμάμαι προς το παρόν από πού. η 2η -όπως ήταν στις προθέσεις σου φαντάζομαι- δε μου λέει τπτ.
Akujin Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 emena i deuteri mou ekane gia greenaway 'to symvolaio tou sxediasti'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα