BLISS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Τζαμέτι? Kati 3erw egw pou bgazw liga SS :razz: 13 Tzameti (2005) Official 13 EDIT: Osoi den exoun dei thn tainia, kala 8a kanoun na mh doun to trailer (an kai entupwsiako). Kata tuxh den to eixa dei (kai eutuxws).
Ceridwen Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Γιει! mini wave in celebration of me! είχα όρεξη να βάλω σήμερα. πολυ μου άρεσε το τζαμετι, btw.
Ceridwen Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ναι. (i just had an epiphany:-? , φαίνεται και το γουρούνι αναμεσα στις καμινάδες, δεν είχα κανει την συνδεση νωρίτερα)
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 vsls-ίτιδα λες? let's hope i haven't seen this (a miso lepto na tsekarw kati pou mou irthe!)=AKYRO
the_end Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 τι έγινε, όλοι διακοπές πήγατε? ούτε μια προσπάθεια?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 είναι γνωστή η ταινία; Μήπως απλά δεν την έχει δει κανείς μας; Εγώ γενικά έχω απογοητευθεί. Από τις ταινίες που μπαίνουν τους τελευταίους δύο μήνες, έχω δει ένα 5%... Αφού πριν 2-3 μέρες είχα δει στον ύπνο μου ότι είχα πάει στην Αθήνα και ο Akujin δε μου μίλαγε (και εγώ σκεφτόμουν "επειδή είμαι άσχετος"). Χεχε...
Akujin Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 haha Manu, έλα και θα σου μιλάω, άντε, χεχε, (αφού δεν βλέπεις κι εμείς οι και καλά πόσο ρεζίλι έχουμε γίνει, ασε. τον γερο-Τσίλα ρώτα που αυτοεξορίστηκε!) 80s the_end? μην το χαλάσω στους υπόλοιπους γιατί μου φαίνεται ότι το βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα