theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν εχω ενδειξεις οτι το εχεις δει. Αλλα μηπως να τσεκαρες ολες τις ταινιες του godard για να σιγουρευτεις οτι δε σου λεω ψεματα; Αντε να δωσω και ενα απο τα γνωστα μου hint. Το εχει δει ο σκυλος, ή για την ακριβεια το παπιοσκυλο, που δε τολμαει οχι να τζογαρει, αλλα ουτε να μας τιμησει με την παρουσια του. Σκυλε, σκυλε, εισαι εδω; edit ευτυχως για σενα τελος ο ινγκμαρ εκανε κυριως b&w
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ας το κανουμε ευκολο. Ποιος καλος κυριος πλατολογος θα το βρει;
the_end Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 δεν έχω κάτι εύκαιρο οπότε αν θέλει κάποιος βάζει. αν όχι, θα βάλω ταινία αργότερα το βράδυ.
BLISS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Kairo eixa na er8w pros ta merh sas. Gia na doume...
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εγω σιγουρα χρειαζομαι και αλλη. Και το ποιο πιθανο θα ειναι να χρειαζομαι και τριτη και τεταρτη και ουτο καθ'εξης...
BLISS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ...χρειαζομαι και τριτη και τεταρτηκαι ουτο καθ'εξης... Mexri 5 prospa8ies max. Meta... game over! :razz: (Tosa SS exw bgalei) Eukolo kare gia osous exoun dei thn tainia...
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 5 ss; Συνηθως οι ss που βγαζω αρκουν για να παιξουν και τα τρισεγγονα μου
BLISS Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Συνηθως οι ss που βγαζω αρκουν για να παιξουν και τα τρισεγγονα μου Em bebaia, me tetoia SS kai liga bgazeis... :razz: Hint: Ekane megalh ais8hsh kai apespase brabeia se Kannes, Sundance kai alla festivals...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα