vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Τοση ωρα καμια Alba θα εχει βαλει να βλεπει κ εσεις πειτε οτι θελετε
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 κρατάω: Djävulens öga Viskningar och rop Sommaren med Monika και μπαίνουν στην λοτταρία. Τ' αποτελέσματα θ' ανακοινωθούν, αφού ποστάρετε νέα ταινία. EDit: Alba? ε είπαμε, καμια Κeira ναι. δύσκολη μου φαίνεται η 1η ss
vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Θα τα βαλεις στο random του excel? Ωραιες εποχες ε μπαρμπAku?... Το jean ειναι απο το εξωφυλλο του Sticky Fingers?
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 νίκησε σε μι' αυτοσχέδια λοτταρία το Djävulens öga - δεν είχα τον κώδικα για το excel, τον έχει ο SadN. - αχ, ωραίες εποχές.... γερο-Τσίλα μου. πολύ ωραίες. η ωραία Μόνικα θα είναι τώρα γριά. mia 2i ss dwse the_end, my lad, kai kalinystes2all!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 manuel, παντως βαλαμε woody οταν ησουν εδω ?! Πότε;!!!
trelosjack Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ε οχι και το_τελος..... μου αρκει που τον ξερω :-P
trelosjack Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 να δώσω 2η? aku νυστάζεις!! τζόγος. solaris??? Aightttt.... :evil: Mia plakitsa ithela na kanw kai egw .... alla den trabikse oso ithela Gia thn istoria .... The_end : Pou einai re mpip to dvd solaris pou mou egrapses? thelw na balw poustikh ss .... (8)) Elaxistes stigmes meta psaxnontas gia allh tainia akurh na dw..... peftw panw s auto ..... h sunexeia gnwsth :-P
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν το είχα δει, αλλά δε νομίζω να το έβρισκα με τέτοιες ss (ας είμαι ειλικρινής). Και να σκεφτείς ότι πριν 3-4 μέρες είδα τα τελευταία 10-20 λεπτά ξανά (το filmnet έχει αφιέρωμα woody)
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 egw paw gia theio i gia ypno. o,ti katsei prwto.... sorry gia tin paranoisis, nomiza oti postares esy the_end, lad. geramata leme, den se eida apo makria, paidaki mou. sgxwra me. edw den evlepa ton theio Andrea pou me xtypage ston wmo ligo pio prin. * re pianoume 150 posts ana 24 wres sto paixnidaki, pou tha paei i douleia? poios tha parei tilefwno ta guinness world records?
vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλη θεαση, ονειρου ή ταινιας Ελπιζω να τα πουμε αυριο προ της αποχωρησης μου
theobabis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 άντε, ρελάνς it was.(an kai den ithela na sas dyskolepsw) Δεν ηθελες να μας δυσκολεψεις αλλα ο bill "δεν το ειδε" και το τελος εκανε παλι την παπια οπως στον woody (να δω ποσο καιρο θα τον εχετε στο απυροβλητο ) Oσο για μενα, χωρις τις κλιματαριες στο background χρειαστηκε να το τσεκαρω πρωτα, κατι το οποιο ηταν παντελως αχρειαστο στην ss του wild at heart Goodmorning
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα