theobabis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Παντως σε αυτες της περιπτωσεις εχεις μεγαλο πλεονεκτημα να ξερεις οτι δεν την εχεις δει γιατι δεν εχεις τον "εγωισμο" που σε πιεζει να το βρεις χωρις βοηθεια Παιδες σας καληνυχτιζω. Καλο ταξιδακι bill edit. Πρωτο μου εβγαλε το billy elliot, μετα το βρηκα. ciou
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 αφού μόνο έτσι θα το βρίσκατε:roll: μπορεί να μη το βρήκα αλλά με προσβάλλεις.
crisadoum Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 [καληνύχτα σου!][δεν καταλαβαινω τις ταινιες σου!]
the_end Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 μπορεί να μη το βρήκααλλά με προσβάλλεις. όχι, η αλήθεια είναι ότι είχα βασίσει τις ελπίδες μου πάνω σου. τον έχεις αναφέρει τον jodorowsky πολλάκις. ps: χμμμ, μήπως δεν είναι καλο αυτό τελικά??:roll: :grin:
vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καληνύστα Claw, thx, θα ειναι αισθητη η απουσια σου οσο θα λειπω! Πρέπει να βγω απο τη λακουβα
theobabis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 επρεπε να βαλεις το κεφαλι αλογου crisadoum, δεν εισαι η μονη Παιδες καιρος να ξαναπατε στη λακουβα σας Oποιος θελει βαζει, ciou to u all
vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλα ξεχασα να δω την ss του... Ο Vito ελπιζω να με συγχωρεσει...
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 άντε, ρελάνς it was. (an kai den ithela na sas dyskolepsw) - ποιος βάζει? εγώ λέω να συνεχίσω την ρετροσπεκτίβα μου στον θείο Iνγκμαρ, αν και δεν ξέρω με ποια ταινία ακόμη ακριβώς. ποιος θα προτείνει τίποτες?? saraband summer with monika scenes from a marriage a lesson in love the devil's eye smiles of a summer night serpernt' s egg shame the touch face to face cries and whispers the magic flute nära livet fangelse sawdust and tinsel waiting women dreams brink of life all these women [όλα αυτά περιμένουν]
crisadoum Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 [scenes from a marriage ή cries and whispers... λέω εγώ..] [και θα ήθελα να δω το saraband που δεν πρέπει να ειναι πολύ καλο ομως..]
the_end Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 όχι το touch, βγάλτο απ'τη λίστα. monica θα'λεγα
Akujin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 ωχ κάτσε αυτό το έχω δει (αν θυμάσαι, χεχε!) ή μάλλον είναι σαν να μην το εχω δει, καλά είναι εδώ. έστω ότι δεν το έχω δει και απλά δεν θα το δω ποτέ. γιατί είναι κακό. τζιζ
vsls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Θα συμφωνουσα με την crisadoum αλλα για να σε περιπλεξω θα πω Djavulens Oga
the_end Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 "σαν να μη το έχω δει" η πιο σωστή ατάκα. αποφάσισες τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα