theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 bravo bill Oχι θα σε εχανα και θα σε αφηνα ετσι Θυμομουν οτι ο aku δε το ειχε δει και ο τελος δεν ηταν εδω...Ποιος μενει; Σκεψου μονο οτι το βρηκε καποιος που δεν το εχει δει
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγω ετοιμαζω βαλιτσες δε βλεπω το παιχνιδι πειτε μου οταν τελειωσει
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Απο το ξενοδοχειο αν δε κανω λαθος καπου πριν τη σκηνη με τη πισινα
the_end Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 i see, πάει και καιρός που το είδα τελευταία(και μοναδική αν δεν κάνω λάθος) φορά
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Aπο το τελος (να δω πότε θα πιασεις πατο bill ) Οταν εχει ανεβει στο αγαλμα και η καμερα γυριζει προς το πληθος πιανοντας σκηνες, καθως γυριζει αργα προς τα αριστερα. Αυτη ειναι η πρωτη σκηνη με τελευταια αυτη με τα σκαλοπατια και τους ορθιους διασπαρτους ανθρωπους.
the_end Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 σχεδόν πίστεψα το vsls:p να το ξαναδώ, να το ξαναδώ edit:
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Aπο δω και περα σε οτι εχει σχεση με andrei σε μενα θα απευθυνεστε Πλακα πλακα παντως, εδω που εχω φτασει ποιο πολυ θα με πειραξει να μη βρω μια δικια του ταινια παρα του david... :roll: :-?
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Σιγα σιγα θα μας πεις κ οτι ο Terminator ειναι χειροτερος του Ivan Το ξερω νομιζω το κοριτσακι, αν δε το βρω ειμαι στη βαλιτσα Εδιτ: κ το σκυλι το θυμαμαι... The Man who Knew too Much?
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ουφ...για μια στιγμη τρομαξα. Τοσος κοπος και θα πηγαινε χαμενος...
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 οχι εσυ εσυ εισαι ο καλυτερος ολων στον Claw τα λεω... (να απαντησω η να το αφησω για να πεσω κ αλλο?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα