Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Πάει και ο Μάϊκλ Μαν... Με τι άλλο θα σε πληγώνουμε τώρα, Μπιλ?
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Τον καρχαρια ριξε να τελειωνουμε Τοσο κακο ηταν το blog κ με εκδικειστε ομαδικως? Ενας ενας σειρα τωρα ο δε_ενδ να με στειλει
theobabis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 A και παρεμπιπτοντως bill μιας και το ξεχασα. Τσιχλιτσα;
Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μπιλ, εγώ καταλαβαίνω και δεν θα σ' ενοχλήσω. χαλάρωσε από εδώ κι εμπρός, όταν βλεπεις δικιά μου ss. δεν θα σε έχω στους άμεσους στόχους μου. καταλαβαίνω και την ηλικία σου αλλά και την δουλειά που χρειάζεται για να κρατηθεί αξιοπρεπώς ένα blog. σε πειράζω, μου άρεσε to blog! once again, smells like Claw time
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Θελει δουλεια να κρατηθει αλλα αν ειναι να χανεις καθε ειδους αξιοπρεπεια εκτος αυτου τοτε δεν εχουν μεινει κ πολλα να πεις Ολο Claw time ψαχνεις...
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Συ ειπας... Εγω πλεον εχω πιασει πατο, ο δε_ενδ δεν ειναι εδω, την crisadoum δεν την ξερει καλα, ποιος μας μενει? Εδιτ: ο δε_ενδ ειναι εδω αλλα με αυτα που λεει καλυτερα να μην ηταν! Αν κ μου δειχνει τον δεοντα σεβασμο μιλωντας στον πληθυντικο δια το ατομον μου
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 WRC Rallye Κορσικης Καπου εκει βλεπω τον Matador να στριβει
the_end Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 νοσταλγία? ψιλοτζόγος γιατί δεν το'χω εύκαιρο για να τσεκάρω.
Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ki emena nostalgia mou irthe, alla exw dilwsei oti den to exw dei akomi. oute ton ivan. 5/7 από τα βασικά του θειου Ανδρέα. ελπιζω και δεν ελπιζω να ειναι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα