vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ενας Hitch ειναι παντα απαραιτητος! Παραμένω ακόμα SSικός ανοργανωτος οποτε ειστε ελευθεροι...
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Διαισθηση ή πληροφορια εκ των εσω? Ο mandate προλαβε τα χειροτερα
Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 διαίσθηση, αλλά έπεσα έξω περίεργο, μύριζε Claw η ατμόσφαιρα. πως και δεν πρόλαβε? λες να γερνάει κι αυτός μπαρμπα-Μπιλ? (σε 30 λεπτά ''μου στέλνει'' τις μαριονέττες ο θείος, για να παίξω λιγάκι κι εγώ πριν κοιμηθώ) mu ha ha
vsls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Γεραματα μπαρμπAku τα εχουμε πει... Εδω ειμαστε εμεις ετσι ο Claw δε θα γερασε? Τι νομιζες? Ο θειος του θειου στο στελνει? Μεγαλο σοι εχεις... mandate δε μου λεει κατι η πορτα σου
Akujin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 πάω να δω το Aus dem Leben der Marionetten του θείου. ας συνεχίσει κάποιος άλλος.... cheerZ * Edit: (θα τσεκάρω σε λίγη ώρα τυχόν απαντήσεις, εκτός αν η αμεσότητα σας μ' αιφνιδιάσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα