Akujin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 αυτό και το δίνω ps: είναι μια προσωπική μου αγάπη, ελπίζω να σας κεντρίσω λίγο και να την ανακαλύψετε, αν δεν την ξέρετε ήδη
Akujin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 η δημιουργός που είναι και η εικονιζόμενη go γούγλη!
the_end Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Meshes of the Afternoon (1943) της Maya Deren (όποια κι αν είναι αυτή )
Akujin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 afou sou arese to psaksimo me chris marker idou kai kati kainourgio na se apasxolisei (milwntas gia peirmatiko cinema) kai na mou peis ti gnwmi sou loipon synxiste
bchris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Meshes of the Afternoon (1943) της Maya Deren (όποια κι αν είναι αυτή ) Εγω να ρωτησω κατι ασχετο... Εφ' οσον την ταινια δεν την ξερεις. Την εικονιζομενη δεν την ξερεις. Τι στο !@#@#$ εψαξες στο google και την βρηκες?
the_end Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 lol:mrgreen: δε θυμάμαι ακριβώς, οπότε το ξαναέψαξα. με "40s+avant+garde+director" στο google το βρίσκει πρώτο πρώτο. εγώ μάλλον είχα βάλει και "female" ή woman" στην αναζήτηση αλλά και πάλι είναι μέσα στα 3 πρώτα αποτελέσματα.
bchris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 xexe wraios!!! Tespa, paw gia nanakia, kali sunexeia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα