vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Αυτη η οργανωση φταιει... Να καλεσουμε ενα συμβουλιο παραυτα
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 anyway, πάμε άλλη ss. [bw-αλληλεγγύη mode: tracking...]
the_end Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 pm και ξερό ψωμί η ραδιουργία σ'όλο της το μεγαλείο πάντως, μεταξύ μας, δε νομίζω να την πάταγε ο claw. ή θα πόσταρε τη σωστή απάντηση ή θα εξαφανιζόταν για λίγο καιρό (ξέρεις, "είχα πάει σ/κ" ή "έπεσε κεραυνός στο dslam της περιοχής μου":p)
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 δεν θα την πάταγε, γιατί είχα μόνο εύκολα ss, δεν είχα όλη την ταινία διαθέσιμη να σας τσουρουφλίσω. τεσπα -next time- απλά για να δηλώσω τις διαθέσεις μου από εδώ και στο εξής...
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Akujin at the Gates... Ας ειμαι ετοιμοπολεμος κ ετοιμος για ελευθερες βολες οπως ο συνονοματος...
theobabis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ρε υπουλα πλασματα που κυκλοφορουν εδω μεσα...πρεπει να παρω τα μετρα μου. Λοιπον οπως το περναγα σχετικα γρηγορα το τοπικ βλεπω την πρωτη. Αμεσως ειπα coen και καπακι διαβαζω τον bill και σκαω ενα χαμογελο και σκεφτομαι "στη σκεψη μου ειναι (ο bill)". Oταν ειδα τη δευτερη για μια στιγμη κολλησα και μου περασε οτι ονειρευομαι και ανοιγοκλεισα τα ματια μου... δεν ειναι δυνατον... Μετα απλα προχωρησα το διαβασμα γιατι με ετρωγε η απορια. Παντως υποψιαζομαι οτι αν δε περιμενα δευτερη ss θα τζογαρα με blood simple που ουτε το θυμαμαι, ουτε το εχω για να το τσεκαρω.
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 εκτιμώ την ειλικρίνεια σου, πάντα. * έπρεπε να το αφήσω στην μία ss, μέχρι να δω την πρώτη σου αντίδραση, και κακώς την λέω στα παιδιά
theobabis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Εδω θα διαφωνησω. Νομιζω οτι τα εκανες ολα υπεροχα
vsls Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Αγνωστο κ για εμενα... Δεν εχω δει ουτε τον θειο Carl Theodor... Να μια φορα που ο Claw διαβασε κατι δικο μου κ δε γελασε απο ικανοποιηση που με εστειλε στο δασος Εδιτ: η τελευταια κατι μου λεει... αλλα εχω δει λιγες μικρου μηκους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα