vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Παντως ήμουν κοντα ειχε κατι το γαλλικο μεσα της... [Rezili mode on] Εδιτ: Πρεπει να απαγορεψουμε πλεον εισοδο νεων παιχτων... καλυτερα πριν ρεζιλευομασταν μεταξυ μας κ δεν εβγαινε παραεξω...
crisadoum Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 ήμουν πεπεισμένη (δεν ξέρω γιατί ) ότι ο ακουτζ θα το βρισκε αμέσως..
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 clawdoum she is then. checked and approved. that's all gentlemen, back to digging το repulsion δεν το κατέχω και πολύ, τ' ομολογώ, άσχετα αν τα πάω καλά με τον πολάνσκι, γενικά. κρίμα! thanx for the vote of confidence, although I let you down
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 crisadoum δυστυχως για ακομη μια φορα εμενα εστειλες... εγω ειμαι ο repulsionικος εδω μεσα... ο Ακουτζ ειναι σε αλλα του Roman ειδες τα ιδια λεμε πριν κανεις εδιτς! χαχα
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 ομολογουμένως δύσκολα ss πάντως. δηλ. τώρα που ξέρω την ταινία, μόνο τον τύπο αναγνώρισα και το δωμάτιο. τσίλα, φτυάρι να 'ναι κι ό,τι να ναι. πάμε!
crisadoum Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 αααα μάλιστα..τι να σου κάνω κι εγώ?? δεν ηταν στη λίστα του ακουτζ..
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Γι' αυτο δε κανω λιστες για να μη με φακελωνουν... Πες μας κ εσυ μερικες σου αδυναμιες να σε εχουμε υπ'οψιν Ειμαι σε διαδικασια ευρεσεως SS Τωρα που ξερω την ταινια δυστυχως θυμηθηκα κ ολες τις SS ειδικα εκεινη με τη φωτογραφια απο την ανεμελη περιοδο πριν η καημενη Catherine παει στο βρομερο UK κ παθαινει οτι ηταν να παθει
Akujin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 σαφώς, αλλά τι περιμένεις, τις αγαπητές μας ταινίες, να τις έχουμε δει κι εκατό φορές; σε πολλές και μία φορά φτάνει. συγκρατείται η μαγεία, αλλά όχι και τ' απαραίτητα εφόδια δια το παιχνιδάκι τούτο. c' est la vie
crisadoum Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 ακριβώς γι αυτό και θεώρησα όμως ότι αυτή ήταν μια αναίμακτη λύση και εύκολη..δεν ήξερα οτι είναι και αγαπημένη ...
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ακουτζ ασε τις δικαιολογιες κ την ποιητικη διαθεση κ ελα να βαλει κανα χερι στο λαγουμι... Εγω λεω να κανουμε υπογειο κινηματογραφο να εχουμε κ καλη αποδοση ηχου... Θα βαλω αγαπημενες ταινιες απο Police Academy κ κατω που θα παει δε θα ξαναρεζιλευτω
vsls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Καληνυχτα crisadoum Ελπιζω να μην σε ενοχλουν τα φτυαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα