Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ε όχι και τόσο, william blake είναι αυτός άλλωστε... αν βιάζεται κάποιος, ας συνεχίσει. αν δεν έχει μπει κάτι ως το πρωί, το συνεχίζω εγώ. cheers!
theobabis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Παντως εχεις δικιο aku για την ομοιοτητα. Και στις δυο εχουμε μια κοπελα που κοιταει ενα καθρεφτη...Ουπς ουτε αυτο ισχυει... Η μια τσεκαρει κατι σε ενα περιοδικο, το οποιο της αλλης μαλλον εχει πεσει στο πατωμα και δε το βλεπουμε...
Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 έτσι ε; καλά αν το πας έτσι, θα σε πεθάνω σε support actors, cameo και τα ρέστα... είπαμε: chantal goya που μοιάζει με την άλλη κοπέλα, ίδιο κούρεμα, μαλλί, καθρέφτης, τουαλέτα. οκει, απέχουν πολύ, απλά εξήγησα λίγο το σκεπτικό μου. το ρεζίλι, ρεζίλι. δώσε άλλη μία ss... (μην αρχίσω τ' άσφαιρα)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 δώσε άλλη μία ss... δίνεις άλλη μία? Μα τι αχαριστία είναι αυτή;! Δε σας έφτασε δηλαδή η πόρτα; :razz:
theobabis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ε οχι και πορτα manuel, ολοκληρη πλατη εδωσα, που ο aku που τις λατρευει
Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 down by law ήταν το ίδιο κοριτσάκι το οποίο μοιάζει κι εκπληκτικά με το κοριτσάκι στο kill bill
crisadoum Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 τώρα εμένα αυτός στην πρώτη φωτο μου θυμιζει τον marlon brando.. υπάρχει??:-?
theobabis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ηλπιζα σε ενα θαυμα, αλλα φευ Σε ολοκληρη ταινια δε βρηκα παρα μια σοβαρη ss :-? edit αν υπαρχει τι; :roll:
theobabis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Aν υπαρχει ο marlon στη ταινια; (οχι) Αν θυμομαστε καποια σκηνη παρομοια στην οποια να πρωταγωνιστει; (δεν εχω ιδεα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα