vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δε φταιω εγω για την πορτα ο φιλος σου ο Godard δεν αφηνει μισο πλανο χωρις πρωταγωνιστη... Μη χασει την Anna κανα sec να βγαλουμε κ μεις το κομματι μας για το παιχνιδι... Τι να πεις Γαλλοι. end γιατι δε πηγες? δεν ηθελες ή σε φαγαν τα κυκλωματα?
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 είναι μια πικρή ιστορία με την karina. πού να στα λέω τώρα.... btw, τσέκαρα την ταινία και πραγματικά απορώ πού τα βρήκες τα snaps...
theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Pε bill σιγα μη το εβρισκε ο aku. Πολυ το φοβηθηκες. Εδω δε το βρηκε οταν του ειχα βαλει το προσωπακι της αννας ... Tι ωραιες αναμνησεις.... ε aku; Παντως bill θεωρω και τη δευτερη ss πολυ δυσκολη απο τη στιγμη που δεν ειναι η γωνια που κανουν το σκετσακι με τον πυροβολισμο, γιαυτο και αμφεβαλα πολυ οτι θα ειναι αυτη. Παντως οταν βρισκω ακομη και αυτα τα b&w σου και εσυ δυσκολευεσαι με τα πανευκολα () δικα μου, μαλλον κατι δε παει καθολου καλα, δε νομιζεις; Δε βαζω γιατι ειναι πολυ πιθανο να φυγω, οποτε οποιος θελει edit Η πορτα ειναι απο το φροντιστηριο;
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Θυμαμαι τοτε που παιζατε με τον Aku κ δε προλαβα να κανω το part 2 του ρεζιλεματος! Δεν ειναι τοσο δυσκολη η 2η γιατι το μοναδικο αυτοκινητο στο βαθος ειναι το δικο τους απλα ειναι σκεπασμενο! Κατι δε παει καλα θα το βρω ομως τι ειναι που θα μου παει Η πορτα ειναι απο το σπιτι της Αννας δε_ενδ ειδες ποσο δυσκολη ειναι η δουλεια μας?
theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Aν μπορουσα να το διακρινω αυτο το αμαξι καλα θα ηταν Ας βαλουμε μια ακομα γαλικη
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 εγώ απλά ελπίζω να μην ξαναέβαλες το bande a part:p
Akujin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 περίεργο. μια φορά το έχω δει βέβαια, αλλά η τύπισσα είναι η ίδια, ίδιο κούρεμα και μάλιστα έχει και μία σκηνή έτσι σε τουαλέτες. πλάκα κάνεις? τεσπα, πρέπει να φύγω, οπότε το βρω δεν το βρω/ συνεχίζει άλλος... μετά από αυτό θα γίνω σκληρός πλέον. προσοχή.
Akujin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 αμαν πια αυτό το band a parte. καταραμένο τελείως. πρέπει να το ξαναδώ, δεν θυμάμαι ούτε μια σκηνή τελικά. παραδίνομαι στο συγκεκριμένο μέχρι να το ξαναδώ. τι να πω. i lose (είσαι και φάρδος, πέτυχες την περίπτωση και στο godard που δεν έχω συγκρατήσει τόσο, -gia logous pou ntrepomai na pw- αλλά και στο ότι αυτή η σκηνή είναι τελείως ίδια με μία στο masculine feminine, όταν γυρίσω θα την ποστάρω. bye
Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 τι έγινε ρε παιδιά, ούτε ένα ποστ? * claw, τώρα είμαστε πάτσι για το mulholland drive. τώρα, απλά, θ' αρχίσεις να υποφέρεις... (ευκαιρία να καταλάβεις+τι σημαίνει το nickname μου, αν δεν το ξέρεις ήδη...)
vsls Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Να βλεπαμε κ εμεις αυτο που θα εδειχνες στον Claw θα ηταν καλο για ολους μας... Κριμα που ελειπα κ εχασα το ρεζιλεμα νο 3...
Akujin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 έχω δώσει το dvd στον sadead, το είχα ξεχάσει. τέσπα, απλά παίζει η chantal goya, Η οποία έμοιαζε πάρα πολύ με την τύπισσα στην φωτο και είχε και παρόμοια σκηνή σε τουαλέτες. δεν είναι αυτό όμως οκ, πάμε γι' άλλα. και μη με σκανδαλίζεις... να και κάτι σχετικό με αυτά που λέω που βρήκα πρόχειρα στο νετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα