the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 χμμμ, οκ, σινεμά ο παράδεισος. όποιος θέλει βάζει
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Nuovo Cinema Paradiso ακουγεται απο το βαθος του δασους
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το εχω δει ειδικα η σκηνη στον κινηματογραφο μου θυμιζε αυτη τη ταινια αλλα δε μου ηρθε οτι εχει τετοιο πλανο... Οι αλλες δε μου θυμιζαν τπτ απο τη ταινια απλα εκει με τις γυναικες σιγουρευτικα για την Ιταλικη προελευση! Ευτυχως δεν ειναι απο τις πρωτες επιλογες μου... Καλο ταξιδι crisadoum
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 παίζει να'ναι από ελλάδα μεριά η ταινία? πολύ οικεία μου μοιάζει η πόρτα. μη σου πω ότι την έχω περάσει κιόλας
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Παιζει να'ναι παιζει κ να μην ειναι [Claw mode on] Αν την εχεις περασει ισως σε εχω σε καμια SS
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 τζογάρω λοιπόν με ,χμμμμμμ, την αναπαράσταση του theo. εναλλακτικά περιμένω για νέες ss. ps: αν είναι τίποτα ιταλικό πάλι...:evil: :razz:
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μπορεις να τζογαρεις σε κατι αλλο Ευχαριστουμε για την προσπαθεια σας Καποια στιγμη να μας πεις τι εχεις εναντια στα Ιταλικα...
theobabis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ας τζογαρουμε με ενα bande a part, αν και απιθανο μου φαινεται
vsls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Γιατι μου το χαλας? Το ετοιμαζα τοση ωρα για τον αλλον... Σε φοβομουν οτι θα μπεις να τζογαρεις κ το εκανες... Τωρα τι καταλαβες δηλ?
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 κρίμα περίμενα να δω ss με τη μούρη μου(ή έστω την πλάτη μου) αλλά παρότι μου πρότειναν, δεν πήρα μέρος στο bande a part:p ps: όπως έλεγε κι ο claw, πρέπει ν'αρχίσω να βλέπω τις ταινίες που έχω
Akujin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 nai re giati tou to xalases? eixa dei mono tin porta. ap' tin porta den tha to evriska eukola, to paradexomai auto. gia pame gia kati allo... mia alli pagida as poume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα