vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σιγα μη κατεβω Αθηνα... Σαλονικη θα ανεβω που θελουν τοσα χρονια να το φτιαξουν οι ανθρωποι κ περιμενουν Παντως η πρωτη κατι μου ελεγε τωρα η δευτερη δε μου λεει...
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εισαι σιγουρος οτι πρεπει να συνεχιζω να σκαβω? Δε μου λεει τιποτα...
Akujin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 όχι για πλάκα στο είπα, μην αγχώνεσαι. μάλλον δεν το έχεις δει. από τους κορυφαίους ευρωπαίους σκηνοθέτες. τον χάσαμε το 1996.
Akujin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 να το αφήσω για μέχρι αύριο μήπως το έχει δει κανείς? ή να το δώσω να βάλεις? edit: πάω για νάνι, είμαι κομμάτια κι εγώ! τα λέμε αύριο
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λογικα Kieslowski ειναι βασει hint.. Αλλα ποια να ειναι? Απο αυτες που εχω δει σιγουρα δεν ειναι. Εκτος αν εβαλες δεκαλογο Αφησε το αλλωστε τετοια ωρα μονο εγω νομιζω οτι ειμαι on οποτε ας μη το χασει καποιος που ισως το ξερει...
Akujin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Kieslowski είναι, ''a short film about killing'', συνεχίζεις. (δεν το έχω δει ακόμη, απλά το έστειλε ο θείος)
the_end Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 σιγά μην ξαναβάλω πρόσφατη ταινία:evil: :evil: σειρά σου
Ceridwen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 κοίτα.. δεν ήταν τόσο γουάινλτ. Πορώνομαι με τον σκηνοθέτη και τους δύο πρωταγωνιστές. Το είχα δει και δυο φορές στο σινεμά. Τον ιδιοκτητη του ξενοδοχείου στο Jebel Ali, δεν θα θυμόμουν? όχι πρόσφατη ταινία λοιπόν,
Ceridwen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 παραδόξως, όχι, δεν είναι αυτό που έχεις στο νου σου. και χιντ, γιατι πρεπει να φυγω, πρόκειται για ταινία μέσα σε ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα