vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ε βαλε καμια που θα σε αποκοιμησει οποτε θα τα κανεις κ τα 2 Insomnia Chat is on join us! εδιτ: οντως τον εκθρονησα τωρα ειδα τι ειχε υποσχεθει ειχα χασει τα εδιτς του... Καλα δεν εχει δει ποτε Bob Ross?
theobabis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μαλλον γιατι προτιμαει να ξαναβλεπει ταινιες οπως το fanny and alexander και το angel exterminador Θα σας καληνυχτισω γιατι ειμαι ολιγον τι κομματια edit και παρεμπιπτοντως bill ουτε εγω ηθελα να σε ρεζιλεψω. Φαντασου οτι δεν ηξερα καν οτι εχεις δει αυτες τις ταινιες. Nα ηξερα τετοιο πραγμα και να τις εβαζα; Φωτια να πεσει να με καψει
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ναι εσυ εισαι αθωος σε ξερω! Υποτονικα αποψε ο ενας λειπει ο αλλος καθησε στο θρονο ο παρααλλος ειναι κομματια... Εδιτ: Προσεχε τι ευχεσαι...
the_end Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 καλημέρα κι από μένα κατεβαίνω απ'το θρόνο όπως υποσχέθηκα. vsls, είδα πολύ πρόσφατα τον τύπο στην ετ3. αλλά οι άλλοι 2 μάλλον το'χουν κουράσει το θέμα...μπλε τιτανίου, ινδιάνικο κίτρινο...
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εξεφρασα την απορια για να σε αναγκασω να κατεβεις πιο γρηγορα!
the_end Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 καλύτερα, για να chatάρω σαν άνθρωπος άσε που θα κατέβαινα από μόνος μου έτσι κι αλλιώς. έτσι κι αλλιώς δεν είδα και καμιά διαφορά. ούτε το nick μου απέκτησε πράσινο χρώμα, τα καζάνια απαρχαιωμένα και με τίποτα της προκοπής μέσα, ξενέρα...
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ακομα τα χαλια που ειχαν οταν πηγα εγω? Τς τς τς Δε κανουμε κανα official chat να μη γεμιζουμε κ posts αδικα?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ο καθαριστής δεν είναι τυχαίος vsls. Μαζί με τον κύριο που απεικονίζεται παρακάτω, είναι οι μόνοι δύο που έχουν (έναν κάποιο) ρόλο στην ταινία, εκτός από τους πέντε ισάξιους πρωταγωνιστές. Εμφανίζονται ακόμα 7 χαρακτήρες (που παίζουν το πολύ 2 λεπτά) και αυτό είναι όλο το καστ. 14 άνθρωποι.
vsls Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το εχω δει προ ετων! Αλλα ναι ο principal παραειναι χαρακτηριστικη μορφη για να τον ξεχασω! Θα βαλω σε λιγη ωρα αν καποιος ειναι ξυπνιος κ βιαστικος ας με προλαβει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα